http://youtu.be/4ab9ZWxfgtc
hacimmet 04.02.2013 #2 Ynt: YEM KARMA MAKİNELERİ TEST İNCELEME TOPAGRAR Video için teşekkürler izledim dikkatimi çekti deneme yapıldığı içindir belki ama inekler sınıflandırılmış aynı karma yemi döküyorlar.
Ynt: YEM KARMA MAKİNELERİ TEST İNCELEME TOPAGRAR Video için teşekkürler izledim dikkatimi çekti deneme yapıldığı içindir belki ama inekler sınıflandırılmış aynı karma yemi döküyorlar.
H Hermiyas 04.02.2013 #3 Ynt: YEM KARMA MAKİNELERİ TEST İNCELEME TOPAGRAR hacimmet link=topic=62333.msg697388#msg697388 date=1360004472' Alıntı: Video için teşekkürler izledim dikkatimi çekti deneme yapıldığı içindir belki ama inekler sınıflandırılmış aynı karma yemi döküyorlar. Genişletmek için tıkla ... Rica hacım, Haklısın her haywanın yaşına cinsine göre ihtiyaç olduğu protein we enerji oranı farklıdır....
Ynt: YEM KARMA MAKİNELERİ TEST İNCELEME TOPAGRAR hacimmet link=topic=62333.msg697388#msg697388 date=1360004472' Alıntı: Video için teşekkürler izledim dikkatimi çekti deneme yapıldığı içindir belki ama inekler sınıflandırılmış aynı karma yemi döküyorlar. Genişletmek için tıkla ... Rica hacım, Haklısın her haywanın yaşına cinsine göre ihtiyaç olduğu protein we enerji oranı farklıdır....
ismail_17 04.02.2013 #4 Ynt: YEM KARMA MAKİNELERİ TEST İNCELEME TOPAGRAR Helezonu dik çalışanlar daha iyi görünüyor yatay çalışanlar sıkıştırma ve boşaltırken içinde kalma sorunundan bahsediyor kullanan arkadaşlar.
Ynt: YEM KARMA MAKİNELERİ TEST İNCELEME TOPAGRAR Helezonu dik çalışanlar daha iyi görünüyor yatay çalışanlar sıkıştırma ve boşaltırken içinde kalma sorunundan bahsediyor kullanan arkadaşlar.
I ilhan35 08.10.2013 #5 Ynt: YEM KARMA MAKİNELERİ TEST İNCELEME TOPAGRAR yataylar daha iyi karışım yapar. zaman ve mazot tasarrufu yapar ülkemizde dik helezyonlular pek iyi değildir bilginize.
Ynt: YEM KARMA MAKİNELERİ TEST İNCELEME TOPAGRAR yataylar daha iyi karışım yapar. zaman ve mazot tasarrufu yapar ülkemizde dik helezyonlular pek iyi değildir bilginize.
S S.balci17 08.10.2013 #6 Ynt: YEM KARMA MAKİNELERİ TEST İNCELEME TOPAGRAR güzel paylaşım bizim ufaklıklar çok oldu babamlka üstlerini kapatım bi kapan sistemi yapalım diyoruz ama bakalım hayırlısı
Ynt: YEM KARMA MAKİNELERİ TEST İNCELEME TOPAGRAR güzel paylaşım bizim ufaklıklar çok oldu babamlka üstlerini kapatım bi kapan sistemi yapalım diyoruz ama bakalım hayırlısı