Ynt: yeni 3 metre türkaysan disk tillerimiz
Hidroliklere piston taktırman gerekebilir abi. Gerçekten ağır ekipmanlar bununla yolda gitmek bile çok dikkat istiyor. Traktörün önlerini keser zaten. Her traktör randımanlı götürüp getiremiyor. Bizim Ares ' e göre tam ekipman. Hiç tınlamıyor bile. Ama 70-66 ' ya takmak aklımızdan bile geçmiyor...
Zaten sırf bu potinger davasına pistonlu ve kuvvetli hidrolikli bir traktör almayı düşünüyorum. Takımlar büyüyünce oradan oraya kaldırmak bile zor oluyor. Herşeye Ares lâzım...
GÜRKAN link=topic=55423.msg591770#msg591770 date=1336589221' Alıntı:sağol Erkan. bir tane de türkaysan 23 lü aysan aldık. ayçiçek yeri hazırlarken. yogunduk foto çekemedim. 3085 e takıp öle bi bakayım dedim nasıl durcak diye , hidroliklerle biraz sorun yaşıcaz gibi![]()
Hidroliklere piston taktırman gerekebilir abi. Gerçekten ağır ekipmanlar bununla yolda gitmek bile çok dikkat istiyor. Traktörün önlerini keser zaten. Her traktör randımanlı götürüp getiremiyor. Bizim Ares ' e göre tam ekipman. Hiç tınlamıyor bile. Ama 70-66 ' ya takmak aklımızdan bile geçmiyor...