YENİ ALDIĞIM GÜLERSAN HAVALI GRES POMPASI

Ynt: YENİ ALDIĞIM GÜLERSAN HAVALI GRES POMPASI

Hayırlı olsun Cihan. Güle güle kullan. Bende bu sene bir tane bunlardan aldım. Bıktıydım her sabah el tabancası şeklinde olanlarına yağ doldurmaya. Şimdi bir teneke dolduruyorum. Bir daha sezon sonuna kadar gidiyor. Yalnız seninkinin bu kafasını hortumla değiştirirsen daha iyi olur. Böyle her yere yakışmıyor. Ben alırken daha değiştirdim...

motorcu link=topic=49411.msg486400#msg486400 date=1323541815' Alıntı:
Güle güle kullan Cihan abi.
sağol samet.
alipasalierkan link=topic=49411.msg486401#msg486401 date=1323541822' Alıntı:
Hayırlı olsun Cihan. Güle güle kullan. Bende bu sene bir tane bunlardan aldım. Bıktıydım her sabah el şeklinde olanlarına yağ doldurmaya. Şimdi bir teneke dolduruyorum. Bir daha sezon sonuna kadar gidiyor. Yalnız seninkinin bu kafasını hortumla değiştirirsen daha iyi olur. Böyle her yere yakışmıyor. Ben alırken daha değiştirdim...
sağol erkan.plastik hortum var değiştircez artık.şimdilik böyle kullanalım.

Hayırlı olsun.Kauçuklu gres zor basılır falan dinlemez bunlar,çok rahat edersiniz. :)

güle güle kullan kardeşim . kaç liraya aldıın bende çok istiyorum bunlardan ama kaçlık kompresör çelıştırır acaba ve fiyatı kaç para bilgi verirseniz sevinirim

yorumlarnız için çok sağolun arkadaşlar.
fiyatı 600 tl.
30 kg yağ alma kapasitesi var.
bende 50 litrelik kompresör var yetiyor çalışmasına.

Cihan_özece link=topic=49411.msg486445#msg486445 date=1323544002' Alıntı:
yorumlarnız için çok sağolun arkadaşlar.
fiyatı 600 tl.
30 kg yağ alma kapasitesi var.
bende 50 litrelik kompresör var yetiyor çalışmasına.
teşekkür ederim

Hayırlı olsun. Eğer gresörlük tıkalı olursa arıza vermezmi ?