Hayırlı olsun Muzaffer hocam . bol kazançlar getire ,makina elinize gecince detaylı paylaşım yapıverin bi zahmet.An itibarıyla HMS makinanın A 1000 modelini sipariş ettim.İnşallah memnun kalırız![]()
Tkk aracılıyla peşinmi aldınız.
Hayırlı olsun Muzaffer hocam . bol kazançlar getire ,makina elinize gecince detaylı paylaşım yapıverin bi zahmet.An itibarıyla HMS makinanın A 1000 modelini sipariş ettim.İnşallah memnun kalırız![]()
Hayırlı olsun Muzaffer hocam . bol kazançlar getire ,makina elinize gecince detaylı paylaşım yapıverin bi zahmet.
Tkk aracılıyla peşinmi aldınız.
Hayırlısı olsun . bu aralar bütün ekipman satan yerler reklam yapıyo zıraat bnk düşük faizli ekipman kredi secenekleri diye ,denk geldi gördüm 10 bine 4 yılda 2.7 eşit taksit seceneklerib vs diye aklında olsunda.Eyvallah abi teşekkür ederim.Gelince sağını solunu detaylıca çekip atarım inşallah.İki taksit yaptırmayı düşünüyorum abi yalana gerek yok![]()
Hayırlısı olsun . bu aralar bütün ekipman satan yerler reklam yapıyo zıraat bnk düşük faizli ekipman kredi secenekleri diye ,denk geldi gördüm 10 bine 4 yılda 2.7 eşit taksit seceneklerib vs diye aklında olsunda.
Hayırlı olsun emrah.. güle güle kullan..
Güle güle kullanın