Yeni aldığımız John Deere 5083e

hayırlı olsun abi güle güle kullanın. bende 5075e almak istiyorum yakıtı falan nasıl bilgi verebilirmisiniz

Estağfurullah yaşın benden büyük.5075in yakıtı cok iyiydi.Her türlü ayak işinde kullanılacak traktör.Sadece kültivator pulluk gibi işlerde ağır kalıyordu o yüzden değiştirdik zaten.Memnun kalırsınız tavsiye ederim.Biz 4 sene kullandık arıza yapmadı.

5075 ile 5083'ü karsılastırmanı istersek neler soyleyebilirsin eksi ve artık yonleri konusunda?

birde 5075'e kaclı pulluk, kaclı kultivatör ve kac diskli mizber kullanıyordunuz?

kolay gelsin

5075 ile 5083'ü karsılastırmanı istersek neler soyleyebilirsin eksi ve artık yonleri konusunda?

birde 5075'e kaclı pulluk, kaclı kultivatör ve kac diskli mizber kullanıyordunuz?

kolay gelsin
Ayak işlerinde 5075 az yakıyodu bir nebze olsun pullukları kazayağı gibi işlerde 5083 daha hesaplı. 4 lü pullukları 11 ağır tip kültivator 20li ekim mibzerini rahat kullanıyorduk bu traktörde daha verimli tabiki.

Ayak işlerinde 5075 az yakıyodu bir nebze olsun pullukları kazayağı gibi işlerde 5083 daha hesaplı. 4 lü pullukları 11 ağır tip kültivator 20li ekim mibzerini rahat kullanıyorduk bu traktörde daha verimli tabiki.

teşekkürler dostum. bende avrupa 70-66 var ekipmanlar konusunda sıkıntı yasamak istemediğim için sormak istedim.:)

hayırlı olsun. 25 bine uzuza gitimiş. Galericiler işte. tek çekermiydi o? Bafra da arkadaş 5083 aldı sıfırını balyada tepe tepe kullanıyor tek sorun yaşamadı.

Hayırlı olsun yeşil kurbanız kolay gelsin bizde en küçük modeli var . Yol da kaç yapıyor ? Mesela hangi devirde kaç yapıyor ?

mTalk'tan gönderildi