Yeni Çelikel Sırabağımsız Silaj Makinamız

Ynt: Yeni Çelikel Sırabağımsız Silaj Makinamız

safak262 link=topic=77158.msg911677#msg911677 date=1408128450' Alıntı:
Aynısını bizde kullanıyoruz memnunuz herhangi bir sorunu da yok geçen sezon aldık bizde şimdi bakımı yapıldı beklemede :) class celtis 456 ya takıyoruz 105 beygir hiç tınlamıyor 8000 saatde birde :) o yüzden iyi tercih yapmışsınız Volkan kardeşim traktörü yormaz bu alet :) ama bu sene bakalım git gelli kuyruk mili traktörün inşallah sezonu tamamlar class :)
kuyruk mili hangi devirde calıstırıyorsun biraz bilgi verirmisin
siparis verdim 1 ay sonra gelecek banada.bölgenizde mısırlar kuvvetlimi

toprak14 link=topic=77158.msg990277#msg990277 date=1428270046' Alıntı:
kuyruk mili hangi devirde calıstırıyorsun biraz bilgi verirmisin
siparis verdim 1 ay sonra gelecek banada.bölgenizde mısırlar kuvvetlimi
Abi hayırlı olsun kuyruk 1000 devir de çalıştırıyoruz.Bizim buralarda mısır yani bakıma göre yer yer değişiyor. Bizim 100 dekar yerimiz vardı 8 ton aldık dekara 5 5.5 km hız ile gidiyor motor herhangi bir sıkıntı yaşamadık ama Biçim zamanı biraz havalar bozuktu bazen tıkanmalar oluyordu genelde sabah ve akşam Zamanları yani öyle arıza falan yaşamadık.

Sagol kardesim Allah utandırmasın insallah,
yeni modeller farklıymıs biraz volan sistemi ve sanzuman gerci kuyruk mili devrine göre dislisi ona göre ayarlanıyormus
o yüzden detaylı sordum.traktör güclü biraz cok zorlarmı bilmiyorum buralarda mısırlar güclü olur mısırda bakir bi bölge daha yeni yeni ekiyor insanlar