YENİ ÇELMAK SIRA BAĞIMSIZLARIMIZ HAYIRLI OLSUN(ALİ SARAÇ-CİHAN ÖZECE)

Ynt: YENİ ÇELMAK SIRA BAĞIMSIZLARIMIZ HAYIRLI OLSUN(ALİ SARAÇ-CİHAN ÖZECE)

Hayırlı Uğurlu Olsun Cihan Abi, Hayırlı Uğurlu Olsun Ali Abi :D

Güzel Günlerde Kullanırsınız İnşallah :)

omerfarukkoc link=topic=58674.msg631122#msg631122 date=1347747174' Alıntı:
Hayırlı Uğurlu Olsun Cihan Abi, Hayırlı Uğurlu Olsun Ali Abi :D

Güzel Günlerde Kullanırsınız İnşallah :)
sağol ömer karde$im ..

hayırlı olsun bol kazanclar makina ile beraber 2 tane yedej kayış ve alt temizleyici bıcak isteyin kayış ölcüsü 22*1150 tırtırlı kayış ikisertane yedek alın piyasada zor bulursun ve 4 tanede temizleyici bıcak isteyin 1000 dönüm masrafsız

hayırlı olsun ali ve cihan kardeşim ne iyi yapmışsınız böyle bir işe girerek Güle güle kullanın.....

babam hep derdi bana öküzün büyük olsunda çifte gitmesin eee trakötrünüz büyük olduğu için kafanızı kaşımadan hemen gidip slaj makinasını almışsınız küçük olsa alabilirmiydiniz

şerefli1 link=topic=58674.msg631172#msg631172 date=1347771521' Alıntı:
hayırlı olsun ali ve cihan kardeşim ne iyi yapmışsınız böyle bir işe girerek Güle güle kullanın.....

babam hep derdi bana öküzün büyük olsunda çifte gitmesin eee trakötrünüz büyük olduğu için kafanızı kaşımadan hemen gidip slaj makinasını almışsınız küçük olsa alabilirmiydiniz
sağol abi kücüğü sattık zaten td85 bu i$leri pek yapamıyodu .. bazen diyorum niye o td85i alırken 100lük almadık .. gerçi $u var herkes daha güclüsünü istiyor adamda 125 beygir var 150 olsaydı ke$ke diyo .. bugune kadar traktörün beygir gücünden memnun olan görmedim .. niyeyse ..

trakrörünün gücünden memnun olmayanlar alırken denemeden ve düşünmeden alanlardır bence bende 70-56 vardı hiç tereddütsüz erkunt 70 aldım 2 hp fark var arada bi memnuniyetsizlik iyiki almışım diyorum bu sene sonunda nasipse 100 lüğü kullanıp deneyip almayı düşünüyorum sıra bağımsızda çokçanları düşünüyorum

murat_saribas link=topic=58674.msg631253#msg631253 date=1347796445' Alıntı:
trakrörünün gücünden memnun olmayanlar alırken denemeden ve düşünmeden alanlardır bence bende 70-56 vardı hiç tereddütsüz erkunt 70 aldım 2 hp fark var arada bi memnuniyetsizlik iyiki almışım diyorum bu sene sonunda nasipse 100 lüğü kullanıp deneyip almayı düşünüyorum sıra bağımsızda çokçanları düşünüyorum
gücünden dolayı değil .. ihtiyaclar günden güne fazlala$ıyo .. adam 4 metre lazere göre traktör alıyo sonra bakıyo ki 6 metrelik lazer tesviyeler daha cok i$ yapıuyo .. biz iki sıra bagımlıya göre traktör aldık .. sonra sıra bagımsızlar daha iyi ona göre traktör aldık .. yarın 4 sıralılar iyi olur 4 sıralıya göre alırız ihtiyaclar büyüyo yani .. çokcanlara 100 beygirlik traktör gerekmez hafif bi makina 80 85 beygirde yeterli .. 100 beygir traktör çokcanları biraz üzer ..

Güle güle kullanın Ali abi ve Cihan abi.Bol kazanç getirir inşallah yeni makinalarınız.

Hayırlısı olsun beyler, slajlık mısır ekersek sırtımız yere gelmez artık, 2 tane canavar bizi kurtarır dertten.

herneyse hayırlısı olsun sizede hayırlı olsun ama şunu unutmamak gerekirki artık herkez lüks yaşamaya alıştı çiftçilik kuraklıktan olmadı diyip borçlarını erteleme isteyen insanlarımız ertesi gün traktör bayilerinin yolunu tutar oldu çalışmayan ceremesini çok kötü öder çalışan her zaman kazanır.

saol yakup abi ayip ediyon sen slajlık ek gerisini dert etme .. bu arada sizin memlketten biri var burlarda 6 sıra slaj makinası var tanıyormusun ?

Ali SARAÇ link=topic=58674.msg631276#msg631276 date=1347802113' Alıntı:
saol yakup abi ayip ediyon sen slajlık ek gerisini dert etme .. bu arada sizin memlketten biri var burlarda 6 sıra slaj makinası var tanıyormusun ?
İsmi Refikse selam söyle. İyi arkadaştır. Nh7060, 4 sıralı vardı onda işi geliştirdi. iyi çalışıyor.

ikinizede hayırlı olsun abiler güle güle kullanın...

ydincbayram link=topic=58674.msg631299#msg631299 date=1347812432' Alıntı:
İsmi Refikse selam söyle. İyi arkadaştır. Nh7060, 4 sıralı vardı onda işi geliştirdi. iyi çalışıyor.
ben 4 sıralıyı gördüm evet nhsi var muhtemelen refiktir ismi .. bi tane daha var dedilerde 6 sıralı kendi yürür makinası varmı$ kendi yürürlerden .. sanırım bu 4 sıralıyla karı$tırıyolar sen bilmiyosan ..

Ali SARAÇ link=topic=58674.msg631313#msg631313 date=1347817301' Alıntı:
ben 4 sıralıyı gördüm evet nhsi var muhtemelen refiktir ismi .. bi tane daha var dedilerde 6 sıralı kendi yürür makinası varmı$ kendi yürürlerden .. sanırım bu 4 sıralıyla karı$tırıyolar sen bilmiyosan ..
Dayımların büyük parça yerlerini biçerken, Refikte almayı düşünüyorum diyordu 6 sıralı claas jaguarlardan iş kaçsın diye. O almıştır muhtemelen yine. Nasıl iş buldular mı orada bayağı?

Fiyatlari yuksek geliyo pek bictiren yok misal bugun ben makina aldim diye 250 donum biyeri olan biriyle anlastim dekara 55 lira dedim refik abi en son 70 demis dolayisiyla ben bicecem anlastik adamla

Hayırlı olsun. İkinizde güle güle kullanın. Paylaşımlarınızı bekliyoruz. Yalnız sizi bundan sonra Jaguar paklar...:D Eskitin bu Çelmakları birazda bir tane Jaguar alın. Keyfinize bakın...;)

Hayırli olsun ikinizede Allah. utandirmasin kimseyi inşallah

hayırlı olsun arkadaşlar, allah boş bırakmasın, gani gani iş olsun önünüzde, makinalarınız arızasız gönlünüz hoş olsun. paraları da kolaylık toplarsınız inşallah.