yeni hattatlarada bakın

Ynt: yeni hattatlarada bakın

Şimdi haksızlık etmiyelim, sonuçta 2 gün misafir olmuşluğumuz var Hattat fabrikasında da; Yine Polonya için ürettikleri traktörlerin (POLMOT) kopyasını Perkins motorlu olarak piyasaya sürmüşler.. Sadece makyaj farklı..:D

nailyetek link=topic=34205.msg292670#msg292670 date=1283040389' Alıntı:
Şimdi haksızlık etmiyelim, sonuçta 2 gün misafir olmuşluğumuz var Hattat fabrikasında da; Yine Polonya için ürettikleri traktörlerin (POLMOT) kopyasını Perkins motorlu olarak piyasaya sürmüşler.. Sadece makyaj farklı..:D
o fab. geldıgınde ıyı bakamamıssın bellı oluyorrr. kopyası falan dıye bırsey yokk. hattat a serı ıle polmot aynıdır herhangı bır degısık kısmı yoktur.

traktörün önden görüntüsü güzel ama yandan duruşu ofsayt kabin tasarımında düzenleme şart doğruya doğru o havalı römork freni göstergesimi oluyo ve onun yeride uygun olmamış düşüncesindeyim biraz ulu orta olmuş direksiyonun sağ ve sol tarafındaki kollar hangi amaçla kullanılıyo ? ve ' kopya ' ile ' aynısı ' kelimelirinin arasında bi fark olduğunu sanmıyorum. genel olarak iyi...

paylaşım için teşekkürler

enter link=topic=34205.msg292835#msg292835 date=1283115383' Alıntı:
traktörün önden görüntüsü güzel ama yandan duruşu ofsayt kabin tasarımında düzenleme şart doğruya doğru o havalı römork freni göstergesimi oluyo ve onun yeride uygun olmamış düşüncesindeyim biraz ulu orta olmuş direksiyonun sağ ve sol tarafındaki kollar hangi amaçla kullanılıyo ? ve ' kopya ' ile ' aynısı ' kelimelirinin arasında bi fark olduğunu sanmıyorum. genel olarak iyi...

paylaşım için teşekkürler
yandan gorunus nasıl ofsayt! :)
hava gostergesı opsıyonel olarak takılıyor.bence gayette ıyı bır yerde!
' Kopyası ' ve ' aynısı ' derken yenı a serısının tasarımı hema ' ya ait sagdece polonyaya gıden traktörler polmot olarak gıdıyor. arkadas polmot polonyaya tasarımı olarak soylemıstı.

rıdvan8066 link=topic=34205.msg295625#msg295625 date=1284537524' Alıntı:
kabin içi yine kötü o kollar... onlar ne öle
new holland kollarını hıc gormedın mı! kollar yan taraftan cıkarken yılana donuyor. ben hayret edıyorum o kollarla nasılda vıtes degıstırıyorlar :)

hattat ın 110 luğu mükemmel traktör perkins motor, komprasör, havalı firen. intercoleer, 12+12- 16+8 şanzuman seçeneği