Ynt: YENİ NEW HOLLAND T4 SERİSİ YAKINDA PAZARA SUNULACAK 2010....!!!
ceya023 link=topic=36618.msg309785#msg309785 date=1290703015' Alıntı:
bu traktörleri kullanmak lazım yolda tarlada nasıl.. td ler gibi zıplıyorlar mı yolda.. avrupa traktör baska .. bunları niye turkiyede üretmiyorlar.. bi td serisidir gidiyor.. ama piyasa da rekabet iyice kızısıyor.. uzelin yoklugunu doldurmaya çalışıyorlar ne karlı nh cıktı bu işten.. erkunt ve tumosanda satışları katladı.. bakalım artık erkunt un 90bg uzeri traktörleri cıktıktan sonra daha konforlu traktörler üretmek zorunda kalacak nh de.. rekabet herzaman çifçiye kar getirir.. kalıpları aşmak gerek yeniliklere acık olmak gerekli...
11 cümlen var,3 cümle konuyla alakalı gerisi erkunt,td ve piyasa hakkında.Ben erkunt ve td ile ilgili olan kısmını almışım.Şimdi kelime oyunu yapmaya gerek yok,kimse birbirini kandırmasın.Erkunt 90 hp traktör üretsin bari hemen de nh konforlu traktör üretsin.Öyle bir bağlantı kurmuşsun ya ondan diyorum.Yeniliklere açık olmak demek zaten piyasada aynısı olan traktörleri sadece marka adı değiştirmek değildir.Yenlik diyorsun,zaten var olan birşeyi tavsiye ediyosun.Ben kalite istiyorum diyorsun,bir tek etkuntla nh yok bu piyasada.Ne kompresörmüş arkadaş,söyleye söyleye bitiremediniz ya helal olsun

.Bahsettiğin şeyler ve erkuntun sitesindeki tanıtımında olan şeyler nedense hiç reel şeyler değil.Rahat ferah bir kabini var,neye göre kime göre ,hacim olarak bir karşılaştırma veriyor musun?Güzel bir elektrik tesisatı var diyorsun ama kriter yine yok ortada.Ha diğer konu ben her zaman aynı şeyi söylüyorum.Verme kardeşim 80bin lira tdye,hoşuna gidiyorsa da ver.Bir tane nh yok bu piyasada,en az 10-15 senedir 7-8 marka var.Geldiler,kafana silah dayadılar da al mı dediler.Lafın kısası,söylediklerin boş abicim kusura bakma.Bence profilde gönderdiği mesajlar kısmı var,ordan bir bak yakın zamanlı gönderdiğin mesajlara,ben link atmayayım boşu boşuna.Bir oku düşün,araştır göreceksin ki bir tek ben değiim bunaları söyleyen.Herkes aklını kendine saklasın,illa birinin bişeyleri tavsiye etmesine gerek yok.Ha adam çıkar sorar şunu alayım ötekini mi,fikrini söylersin tabi ki.Artık devir değişti,isteyen istediği bilgiye ulaşıyor.Bu konu burda daha fazla uzamasın,istersen muhabbet bölümüne bir konu açarsın orda devam ederiz.Bu konu yeterince amacını aşmasın...