yeni sayfa hakkında

@çiftcigardo konuların başladığı yerde sağ köşede filtreler kısmındaki tikleeri kaldır, yada ne görmek istiyorsan onu saç abi. O zaman sorun çözülmüş olur.Ben sürekli bilgisayardan giriyordum o yüzden acemilik yaşamadım yeni uygulamaya sizde alışırsınız yakında.
1609134377350.png

yorum yazıyorum masa üstü bilgisayardayım ama o konu yok başka konular biri begensede konuyu bulsam diye çabalıyorum sizler ne alemdesiniz erzurumlu bir yusuf abi vardı kayıp yok galiba artık yada mobilde kaldımı naptı
Filtreleme açık yani sadece okumadığınız mesajları görüyorsunuz. Yeni bir mesaj yoksa konuya bir daha girmeye gerek yok diye okumadıklarınızı görüyorsunuz. "Okunmamış" yazısının yanındaki çarpıya basarsanız tüm mesajları görürsünüz.

Screenshot_20201228-102517_Opera.jpg

İlave olarak...

Ben kendime göre son mesajlar düzenlemesi yapmak istiyorum diyorsanız Filtrele bölümünden kriterleri seçip "Varsayılan olarak kaydet" dediğiniz zaman isteğinize göre son mesajlar karşınıza çıkar.

Screenshot_20201228-103901_Opera.jpg