Yeni Toscano 3,5m dik rotatil :)

Ynt: Yeni Toscano 3,5m dik rotatil :)

safak262 link=topic=83292.msg994078#msg994078 date=1429207608' Alıntı:
Teşekkürler. Evet kullandım ben onun makinayı 6534 jd de takılıydı. Ama ne çektim be o rotatılden bıçak lar gevşer durur sık sık bıktım :) ama bunda cıvatalara kelepçe gibi birşey kaynatmıslar güzel olmuş inş bu da ondan beter çıkmaz :)

Bahsettiginiz makina cifteler de Cumartesi sabah erken sakarya basindan arkasinda lastik merdane ile bir jd6xxx arkasinda gitmiyordu ise orada da bir tane var :) Bolgenizde yaygin dik rotovator anladim kadari ile...

Ynt: Yeni Toscano 3,5m dik rotatil :)

cem.ispir link=topic=83292.msg995284#msg995284 date=1429562703' Alıntı:
Bahsettiginiz makina cifteler de Cumartesi sabah erken sakarya basindan arkasinda lastik merdane ile bir jd6xxx arkasinda gitmiyordu ise orada da bir tane var :) Bolgenizde yaygin dik rotovator anladim kadari ile...
Cem abi senin dediğin jd olabilir belki ben bizim burada 2-3 gün kullandım yardım amaçlı belki oralarda tarlası vardır.
Mikser aslında pek de yaygın değil bizim buralarda yani öyle örnek veriyorum ekin hasatından sonra direk mikser ile tarla işlemeye giren görmedim :) Biz mısır ve ayçiçeği de ekıyoruz az da olsa hasattan sonra üründen kalan artıkları parçalamak vs işlerde kullanırız ayrıyetten pulluk ile işlenen yerlerde malum çukurlar izler oluşuyor hem o çukurları düzluyoruz bir nevi tesviye gibi :) pancar yeri hazırlığında güzel oluyor arazi düzgün oluyor nekadar düzgün olursa o kadar iyi oluyor bizim için.