yeni traktör alimi

Ynt: yeni traktör alimi

erkunt servet 80t luks ten cok memnunuz..
same explorer 85 tende memnunuz ama tek çeker bizdeki..
same ve deutz grubundan düşünüyorsanırz avrupa montaj olanlardan alın..
same explorer 3 serisini düşüne bilirsiniz ama fiyatları pahalı..

deutz lar hoş güzel traktr alman malı sonuçta ha şöyle bişe var çekişi falan çok güzel güçlü dez avantajı deutz parcası çok pahallı diye duydm ve motorları euro 2 yani eksileri var benim tavsiyem john deere al ama şu new holland a bence tek kuruş saymayın ben aldım tt 65 i verdim john deere 5625 aldım traktör işte buna denir bence çok hoş bir makina 65 bin ytl aldım tavsye ederim pişman olmazsınız ama yok john deere olmaz diyosanz deutz alın ama seçiminizi john deere den kulanın ben aldım memnun oldugum için çiftçi arkadasıma öneriyorum benim marka övme veya kötüleme gibi bir amacım da yok arkadaslar yanlış anlamyn

slm arkadaslar,bakalim hayirlisi olur insallah.yardim ve yorumlariniz icin tsk ederim saygilarimla...artik aldiktan sonra görusuruz insallah,kalin saglicakla...

Bence CLAAS ' a bir bak mükemmel ama onun dışında John Deere ve Deutz-Fahr ' da iyi makinelerdir bence CLAAS veya JOHN DEERE
Claas ' ta Deutz-Fahr motoru var diye biliyorum ama yanlış olmasın.

Çıray link=topic=36454.msg310365#msg310365 date=1290895439' Alıntı:
Bence CLAAS ' a bir bak mükemmel ama onun dışında John Deere ve Deutz-Fahr ' da iyi makinelerdir bence CLAAS veya JOHN DEERE
Claas ' ta Deutz-Fahr motoru var diye biliyorum ama yanlış olmasın.

Claas ' ların 100 Hp ' ye kadar olanlarında Perkins, daha büyüklerinde ise Deere Power System motor var.