Sebep ne peki büyük olmasının 10 numara yaBize fotodan çok büyük geldi![]()
Sebep ne peki büyük olmasının 10 numara yaBize fotodan çok büyük geldi![]()
Ben ünlüyü verdim bunları aldım 3 lü 10 noyduÜçlü ve ünlü al derim.
Yandık desenizeİyi toprakta zorlar bunlar senin motoru
Sen yarın buluşmaya gel , bunu üye arkadaşlar ile enine boyuna tartışalımYandık desenize
Kullanmadan.Komşularda uygun güçte traktörü olan ile takas yapabilirsin.Akrabalardan daha iyi olur.Yandık desenize
Almadan önce, pulluk firmasinin internet sitesinden.Almak istedigin pullugun güç gereksinimi bul ona göre değerlendir. Saticiya da sor.4lü 8 alpler 3 10 no ünlüleri verdim bunları aldım olmadı değiştiririz dedi arkadaş
Bunların 1 leri çok seri 2nin 3 4 iyi pulluk içinAlmadan önce, pulluk firmasinin internet sitesinden.Almak istedigin pullugun güç gereksinimi bul ona göre değerlendir. Saticiya da sor.
Birçok yerden, yönden teyit etmiş olmalisin.
Ünlü pulluklar daima hafiftir.Avantajli hafiflik.
Ünlüleri tarlada iyi ayar yaparsan,memnun kalirsin.
65 hp için 3 lü iyidir.Önemli olan.
Seri vitesin 1 ile gitmesi önemli.
4 soklu olmuş ;takviye 4 ile gitmesini istemem.
Gerçekten anlamadım .aldım metreyi ölçtüm araları 28 kulak araları 72 yükseklik 68 ama kulaklar çok büyük duruyo.satan kişi 12 no pulluğu 10 no fiyatına verirmi hiç bunlar trakya modeli galiba çaktım şimdi işiAbi bu nasıl 10 numara valla çeltik tarlasında sıkıntı yapar bunlar ağırdır motoru gibi
Ünlü baksaydın keşke ben alpler kullanıyorum 5 10 ama ünlü kullandım emanet çamurda şahane
Traktörüne 4 10 ideal ama bunlar 10 ludan büyük
Sağol cemalHayırlı olsun güle güle kullanın
Neden kulaklar büyük peki anlamış değilim sitesini de inceledim öyle aldım yarın bi alpleri arayıp sorcam.biz çeltik yerlerini derin sürmeyiz.zaten derin sürsek su parasına çalışırız.ama sapı güzel gömeceği kesin çeltik yerlerinde sapta toplamazAra mesafe ve yükseklik iyi araları toplama yapmaz ama kulaklar büyük kullanıp denemek lazım
Eğer derin sürüm yapmıyorsanız çok verimli olmaz bu pulluklar
Heleki çeltikte
Sağol hoca.okadar zorlamam traktörü pulluklara bi çare bulurum olur biter deneyip görecez yaza ne kaldıHayırlı olsun, güle güle kullanın.
Ağır tav sürümde lastiklere su koyarsınız. 450 kg civarı su alacaktır. 400 kg ön ağırlık, traktörün ağırlığını 4 tona tamamlarız, takviye 2, 2200 devir, yapıştır gitsin.![]()
Hayırlı Olsun, Güle Güle Kullanılan İnşallah..4 10 no 28 ara alplerle devam.ama gözüm koktu nasıl yüksek uzun pulluk bunlar ya özel üretimmiş.12 no gibi kulak var 540 kg pulluk mu olur arkadaş ya sitesinde 488 kg gösteriyor.nasıl çekecez bilmiyom gözüm koktu
Teşekkürler .inşallah kullanabiliriz[emoji1]Hayırlı Olsun, Güle Güle Kullanılan İnşallah..
aga ne dert ettin bea benim motorlar çeker merak etme hayırlı olsunTeşekkürler .inşallah kullanabiliriz[emoji1]
yarın ben giderim büyük ihtimal sabah ararımTeşekkürler .inşallah kullanabiliriz[emoji1]