66 gectik yakinda tek vites cikarcaklarKoskoca çınar dedikleri firma yıllar sonra bunu çıkarmış , bir başak kadar olamadılar .
Dağ fare doğurdu resmen .
Hala 66 serisi vitesleri mı var acaba ? Yoksa 480 vitesleri ne mi döndüler nostaljik olsun diye![]()
66 gectik yakinda tek vites cikarcaklarKoskoca çınar dedikleri firma yıllar sonra bunu çıkarmış , bir başak kadar olamadılar .
Dağ fare doğurdu resmen .
Hala 66 serisi vitesleri mı var acaba ? Yoksa 480 vitesleri ne mi döndüler nostaljik olsun diye![]()
Kim kaybetti o motoru da nh bizim çiftçimiz için kullansin ?Commonrail mi motor
Düz traktörleri dökülüyor , elektronik olursa hayal edemiyorumCase ve newholland bayi ve servislerinden 2 senedir duyuyordum 2019 dan sonra td ve jx serisi elektronikleşecek vs. diyorlardı .
Kim kaybetti o motoru da nh bizim çiftçimiz için kullansin ?
Belki bizi yaniltirlar .
Nh söz konusu olunca çiftçi lehine beklentiye girerken pek umutlu değilimmf nin 36 ve yeni çıkan 37 serileri commonrailli...eylülde de yeni seriler gelecek onlarda da var...
Nh söz konusu olunca çiftçi lehine beklentiye girerken pek umutlu değilim![]()
Son birkaç senedir bu durum iyice ayyuka çıktı , niye böyle oluyor anlamadım . Firma gittikçe saglamlikta kötüye gidiyornh çiftçiyi düdükleme derdinde ...malımı satayım da ne olursa olsun..nh servisin önün arkası traktör dolu..alan pişman olup elden çıkarmaya çalışıyor..bu hafta bile 2 kişi mf aldı..bir diğeri 65 nh değiştirecek o da mf alacak..
Son birkaç senedir bu durum iyice ayyuka çıktı , niye böyle oluyor anlamadım . Firma gittikçe saglamlikta kötüye gidiyor
3.4 cc ler sağdan egzoz bence motor aynı gibi.Traktordeki motor 3.4litrelik commanrail motor fis tertibatindan belli sag yandan cekilmis olan fotoda.
Yeni model diyorlar agirlik lari hala eskiNewholland t580 55 hpEkli dosyayı görüntüle 35363