YERLİ CASELER ARTIK LEVYESİZ :)

di-ALC6.jpg

Ynt: YERLİ CASELER ARTIK LEVYESİZ :)

Bence aynı mekanizma Td5030larwar bahçe tipi burda onlarında yanında yerine direksiyon altına koymuşlar :D
TLa serisindeki gibi değil bunlar mekanık diye biliyorum :) ve insan biraz özenerek yapar bune böyle :D

Sadece soran çiftçiye işte var yaptık demek için koymuşlar işçilik beş para etmez haftasına kalmadan bulunduğu yeri kesinlikle kırarız bereber inceledik (nh için konuşuyorum ) :)

Şunların arge lerinde nasıl kişilikler var bazen merak ediyorum. Konuya estetik açıdan bakmak akıllarına gelmiyorsa,hiç olmassa çiftçi dostlarımızında düşüncelerini almaları gerekir. noo-*-s

hangi modeli şimdi bu shuttler gibi yumaşak geçiş de yoktur bunlarda ordan adam nası pratik ileri geri yapcak öle

yanda daha iyiydi evet ama böylede çok kötü olmamış bence ok-*-s çok kullanışsız olacağını zannetmiyorum
tak tak atarsın oradan zuha-*-s

geçen bi ls sürdüm oda böyleydi el gazı gibi de değil acayip sert bişey kullanışsız olmuştu ama kabin genişler ve sol kapı kullanılabilir olur artık

yapamayın arkadaşlar bu kadar kötümser olmayın adamlar onu oraya koymuşsa kullanım zorlaştırmak içinmi koymuş bence gayet mantıklı elinin altında zor geçiş olacağınıda zannetmiyorum

çiftcimiz için rahat kullanım amaçlı yapılmış bir yenilik vede yerinde bir yenilik keşke nh yerli modellerinede case gibi sürüngen ve dreksiyon altı levye koysalar

fatih381985 link=topic=46744.msg445397#msg445397 date=1316380123' Alıntı:
çiftcimiz için rahat kullanım amaçlı yapılmış bir yenilik vede yerinde bir yenilik keşke nh yerli modellerinede case gibi sürüngen ve dreksiyon altı levye koysalar
zaten nh lerdede var direksiyon altı levye.

Chn_Ozce link=topic=46744.msg445412#msg445412 date=1316381115' Alıntı:
zaten nh lerdede var direksiyon altı levye.
avrupa modellerinde var yerli td serisinde yok bildiğim kadarı ile ben yerli modelleri için demiştim zaten sürüngenle levyeyi