YİNE. YENİ.. YENİDEN...

Bugünden geçerli olmak üzere 95 oktan benzinin litre fiyatı 6 kuruş, 97 oktan benzinin litre fiyatı ise 9 kuruş artırıldı.

Böylece bir litre benzinin fiyatı 4 lira 20 kuruş düzeyini aştı.

Sektör yetkilileri, zamlanan benzini, motorinin izleyeceğini bildirdi

Ynt: YİNE. YENİ.. YENİDEN...

gene mi ya at-*-* kontağı çevirmeye korkar oldum artık.bu hükemetin çiftçiyi mahveden bunca icraatına rağmen nasıl oluyorda hala destek bulabiliyor inanamıyorum. kız-*sw

buğra link=topic=42132.msg383523#msg383523 date=1303209522' Alıntı:
traktöre lpg yada en ucuzu öküzle sürmek
Yanlış bilgi vermeyeyim ama duydum bir yerden kur ' an ayetlerinde geçiyor insanlar teknolojiyi bırakıp hayvanlara dönecek işini hayvanlarla görecek :( :)

DqN 58 link=topic=42132.msg383528#msg383528 date=1303209715' Alıntı:
Yanlış bilgi vermeyeyim ama duydum bir yerden kur ' an ayetlerinde geçiyor insanlar teknolojiyi bırakıp hayvanlara dönecek işini hayvanlarla görecek :( :)

olucağı o abi :(

DqN 58 link=topic=42132.msg383528#msg383528 date=1303209715' Alıntı:
kuran herşeyi bilir

hep böyle derler sonra mışıl mışıl uyurlar.kalkıncada yav dünya böylr adamlar ne yapsın derler.yunanistan batar benzine mazota zam yapmza.kuyuları yok.japonya yerle bir olsu kıtlık oldu nredeyse zam yok.bir ucundan bir ucuna her pompada aynı fiyat.bizde 81 ilde 81 ilin ilçsinde köyünde ayrı ayrı fiyat.ondan rahat rahat uyu.........

imkanım olsa memleketten kaçacagım dünyanın en pahalı maliyetli çiftçiliğini biz yapıyoruzdur herhalde bu ne kardeşim 2 güne bir zam inşallah mazota gelmez

bize birşey olmaz alışkınız türk petrola gitmiş arabasına benzin almaya abi zamgeldi benzine demiş adamda cevap vermiş olsun ben hep 50tl lik alıyom demiş genede allah sonumuzu hayır etsin

valla diyecek bi söz kalmadı arkadaşlar adam tiribünlere oynuyor millet bu halde nasıl hale destek veriyor hele hele çifçiden destek veren varsa yuh be kardeşim biraz bilinçlensin artık