Ynt: hep traktor hep traktor nereye kadar

Ynt: Ynt: hep traktor hep traktor nereye kadar

Abi eger o 2 secenekte Tercih yapacaksan passat derim.. ama opel de insigna daha iyi..

youtubede ıkısnınde tanıdım denemelerı var bakp karar ver gır bak bence.yenı ınsıgna harıka ve passata gore cok sportıf.1.6 benzınlı 170 beygır.dızelı henuz gelmedı

ikinci elde passat la vectra yı karşıaştırıp gönlün hangisine kayarsa onu alabilirsin
bende ikiside yok
ama ikisinide bindim hatta opelin astrasını epey de kullandım
passatın motor sesi kamyon gibi ve biraz kaba bir görüntüsü var
opel sessiz daha kibar yapmışlar arabalarını
zaten ikiside alman sayılır biraz abd elide var tabi opelde

gerçi şuanda uzakdoguda üretiyor bu iki firma bir çok parçasını

ama sıfır km olarak alacaksan zaten vectra üretilmiyor onun yerine insigna üretiliyor o araba zaten bambaşka bir araba passatla kıyaslanmaaycak kadar lüks ve kaliteli ben olsam opel alırdım tabi herkesin tercihinede saygı duyarım

ama şunuda belirtebilirim ikiside köy şartlarına uymayan arabalar 2 sene köyde kullanayım parçalarını yol kenarlrından toplarlar ikisinide :) buyüzden 96 model torosa devam :D

Bende tereddüt etmeden vw passat derim.Vw i pek sevmem ama güvenlik ve yakıt konusunda iyidir.

Bir Opel Astra J hastası olarak VW.Sebebi ise aynı sınıf araçlarda VW Opeli bozuyor hep.Anlamadım şey ise hem az yakıyor hem fazla kaçıyor Opel ' den 😊

Anıl Tiraki link=topic=57003.msg823192#msg823192 date=1389120940' Alıntı:
Bir Opel Astra J hastası olarak VW.Sebebi ise aynı sınıf araçlarda VW Opeli bozuyor hep.Anlamadım şey ise hem az yakıyor hem fazla kaçıyor Opel ' den 😊

sadece vw değil opel ' i her marka bozuyor ;D hem kaçmayan hende yakan bir motor üretme başarısını gösteren opel ' i nobel ' e layık görüyorum. GSİ ve kalibra ' dan başka parmakla gösterilecek bir performanslı otomobil üretemedi hala.

pasttaı one cıkaran etken dsg sansumanın hem otomatık hem manuel yuksek donanımda trıptonık olarak kullanılması ve 1.6 dızel motorudur.yenı ınsıgna kesınlıkle passtan asagı degıl.tek eksıgı dızelının sadece 2.0 dan baska olmaması......yada superb bak:)

canell link=topic=57003.msg823337#msg823337 date=1389136853' Alıntı:
pasttaı one cıkaran etken dsg sansumanın hem otomatık hem manuel yuksek donanımda trıptonık olarak kullanılması ve 1.6 dızel motorudur.yenı ınsıgna kesınlıkle passtan asagı degıl.tek eksıgı dızelının sadece 2.0 dan baska olmaması......yada superb bak:)

insignia ' ya 1.6 dizel motor takarsan onu o saatten sonra broadway bile geçer. kasayı kaldırmayacağını bildikleri için koymuyorlar zaten. konuyu net okumadın sanırım bahsi geçen araç 6 vites manuel. passat ' ı passat yapan şey sadece şanzımanı değil malzeme kalitesi ve işçiliktir bir mesarati kadar el emeği harcanmasada her ayrıntısı incelenip halı gibi dokunuyor.

hocam abartmayın o kadarda ya sankı bınıp kullnmadıgımız arac:)1.6 dızel ınsıgnada en kısa surede gelıcek bunuda soyleyım.her defasında yenı ınsıgna dıye bahsettım..2009 10 bunlar zaten bıraz sıkıntılı.ama yenıye bı göz atın dedım.o kadar sadece onerı ben sportıflıkten bahsettım.herkes passat deyıp kestırmıs ama nedenını yazan pek olmamıs.ben passata kotu demıyorum zaten.

abartmakmı :) 2.0 motoru sürücü ve depo hariç 1550 kg olan bir araçtan bahsediyoruz sen buna 1.6 motor koyarsan zaten hantal olan araç iyice hantallaşır. 2.0 motorda tüm rakiplerinin gerisinde kalan araç 1.6 motorda broadway ' in alayı haline gelir. opel performansa dayalı motor üretemiyor bide buna son zamanlarda ürettiği astra j kasa ve insignia modellerinin ağırlığıda eklenince sonuç ortada araba kaliteli ama aynı oranda performans yok yüksek yakıt tüketimide cabası.

dedıgın gıbı olsun.yakıt yonunden wv grubu gercekten başarılı gercekten.birde dsg yı kulanan bılır.opelınde dızelı gelsın bı bakazrız.

dustero link=topic=57003.msg823324#msg823324 date=1389134746' Alıntı:
sadece vw değil opel ' i her marka bozuyor ;D hem kaçmayan hende yakan bir motor üretme başarısını gösteren opel ' i nobel ' e layık görüyorum. GSİ ve kalibra ' dan başka parmakla gösterilecek bir performanslı otomobil üretemedi hala.
😊