Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba sevgili trakkulup ailesi yaklasik bir ay once ektigim yonca tarlasinda cok fazla hardal cikti nasil mucadele edilebilir yardimlarinizi bekliyorum simdiden tesekkurler
Merhaba sevgili trakkulup ailesi yaklasik bir ay once ektigim yonca tarlasinda cok fazla hardal cikti nasil mucadele edilebilir yardimlarinizi bekliyorum simdiden tesekkurler
Hardal ile mücadele etmenize gerek yok. Daha dogrusu hardal yonca icin sorun oluşturacak bir ot değil.
İlk bicimden sora ciddi sekilde azalacak, 2. Biçimden sonra komple bitecekler. Tek yıllık bi bitki olduğu icin ilk etapta yoncayı bastırır ama sonraki rauntlarda hiç şansı yok.
Tesekkur edrrim yilmaz abi benim merak ettigim hardal kislik yonca yazlik bitkiler acaba soguklardan sonra yonca uyumaya gecince genis yaprakli ot ilaci atsam yonca icin bir sorun teskil edermi
Bereketli olsun, 2. biçimde temizlenir Fatih kardeşim. İlk biçimde yoncayı satacaksan biraz nazlı gider o kadar. Haliyle alıcı içindeki hardala boşa para vermek istemez hepsi bu.