Çok iyiymişAbi ben arpa anizinin ustune ektim donume 30 balye aldim susuz tarim balyelerde 27 28 kilo
Çok iyiymişAbi ben arpa anizinin ustune ektim donume 30 balye aldim susuz tarim balyelerde 27 28 kilo
Abi ben arpa anizinin ustune ektim donume 30 balye aldim susuz tarim balyelerde 27 28 kilo
Çok verimli degil topraklarÇok iyimiş yerler nasıl toprak iyimi
Çok verimli degil topraklar
Yulafta ne kadar balye aliyonuzBizim buralarda o aralarda olur
Yulafta ne kadar balye aliyonuz
Biz satmiyoz hayvanlara veriyozAynı bizde 30 balya alıyoruz kaçtan satıyonuz fiyat bilgisi varmı
Biz satmiyoz hayvanlara veriyoz
Satanlarda 12 13 ten verdi,kisin satarsan daha pahalli olur
Satanlar 27 28 bastirmadiki [emoji23] onlarin 22 23 anca gelirkilo hesabı satarım ben 27-28 kilo gelen balyayı 12-13 e vermek olmaz
Satanlar 27 28 bastirmadiki [emoji23] onlarin 22 23 anca gelir
Ekli dosyayı görüntüle 34814Ekli dosyayı görüntüle 34815Ekli dosyayı görüntüle 34816
Dekara 60 balya ortalama 25 kg balyalar
20-20 tabana 10 kg
Mibzeri doldurup tam derece açıyorum dönüme 30 kg civarı atar
Üst gübre 10kg üre
15 kg can atarım
Salkımın görüldüğü hafta biçime başlarım
3 ayda yetişiyor demek ki. İlk defa ekecegim bende siz zooteknistdiniz galiba. Neden yulaf tercih ediyorsunuz. Buzağı inek ve danalarda faydası var mı. Ben yem bezelyesi ekiyordum tohum pahalı olduğu için bu sene yulaf ekecegim.
3 ayda yetişiyor demek ki. İlk defa ekecegim bende siz zooteknistdiniz galiba. Neden yulaf tercih ediyorsunuz. Buzağı inek ve danalarda faydası var mı. Ben yem bezelyesi ekiyordum tohum pahalı olduğu için bu sene yulaf ekecegim.
[MENTION=75034]Ertuğrul -25[/MENTION] bey hoşgeldiniz![]()