Bu sene ilk defa kullanacağım ziraatçım önerdi attığım ilaçlarla orantılıSöylediğin ilaçları daha önce kullandınmı abi?
Bu sene ilk defa kullanacağım ziraatçım önerdi attığım ilaçlarla orantılıSöylediğin ilaçları daha önce kullandınmı abi?
Bende bu sene ilk defa deniycem sonucu buraya atcam inşallah güzel sonuç alırızBu sene ilk defa kullanacağım ziraatçım önerdi attığım ilaçlarla orantılı
kardeş sıvı gubreleri almadıysan eger gubretas bahcem isimli bir site var oradan temin edebilirsin.Abi kusura bakma ilk defa yapacağım için bu işi acemiyim bide pis bi huyum var bişeyi öğrenmek içinde çoğu insana göre az olan bildiğimi öğretmek içinde insanın başının etini yerim. Uan 32 azotlu yaprak gübresi , sygenta isabion da yaprak gübresi aminoasit hayvansal menşeili, gübretaş combi toz gübre de belli elementleri içeriyor. Bunlar bi arada atınca tarlaya herhangi bir zararı olurmu mahsulü yakarmı yani 400 litre holderle atcam büyük ihtimalle. 3 ilacın bana maliyeti 300 lira civarında internet fiyatı tabi bunlar.
Ordan aldım hocam gübretaştamı çalışıyosunuzkardeş sıvı gubreleri almadıysan eger gubretas bahcem isimli bir site var oradan temin edebilirsin.
Gübretaş Bahçem Bitki Besinleri - Canlandır Hayatı !
Gübretaş Bahçem - Çim, Ağaç, Fidan ve Tüm Çiçekli Bitkilerinizin besin ihtiyaçlarını karşılayacak zengin bir ürün içeriğine sahiptir.www.gubretasbahcem.com.tr
Yapraktan azot olarak sadece üre ile besleme yapılır, amonyum zararlı dahi denebilir.yulaf için kullanamdım.Uan 32 aslında azotun yaprakdan hızlı bir şekilde alınması için geliştirilmiş yaprak gübresidir.Azot bitkide boylanmayı sağlar.Senin yapman gereken azotlu gübre verip aminoasit ile ısı ve don stresini minimuma indirmek.Hatta yanına magnezyumda verirsen fotosentezi teşvik eder daha yeşil canlı yaprakların olur.Magnezyum içeren şelatlı gübretaş combi de kullanabilirsin.Uan32+isabion aminoasit+combi güzel olur.
Yok hocam. Tüccarların biri 10 diyor diğeri 30. En uygun fiyat yine bu sitede. Aracı falan yok. Uygulama yaptinmi ?Ordan aldım hocam gübretaştamı çalışıyosunuz
Malesef yapamadım hocamYok hocam. Tüccarların biri 10 diyor diğeri 30. En uygun fiyat yine bu sitede. Aracı falan yok. Uygulama yaptinmi ?