Konya'da toprak işleme makineleri üretten Kara Ova Tarım, yurtdışına makine yetiştiremiyor! 'Soil Master' adıyla yurt dışına açılan bu markanın standını gezdik. İyi seyirler. Videomuzu beğenmeyi ve kanalımıza abone olmayı unutmayınız.
Rahat yasayanlar nerde acaba ? Millet et fasülye gibi temel gıda maddelerini ucuza alabilmek için devlet kurumları önünde kuyruk oluyor ..Bu milleti enayi sanıp yıllarca sömüren zihniyet vardı,iplik,direk ve taş yontma ürünlerini ülke gelişiyor diye,yutturanlar artık yok,
İnşallah bir daha hiçte söz ve makam sahibi olamazlar.
1 tl, 1 dolar değerinde iken, yokluk çeken millet, 1 dolar 20 tl olsa dahi, rahat yaşıyorsa, doların kac tl olduğunun hiç önemi yoktur bence.
Bu kuyruğa giren tanıdığım, denk geldiğim çok zengin kişilerde var emin olun çoğuda orta hallicedir.Rahat yasayanlar nerde acaba ? Millet et fasülye gibi temel gıda maddelerini ucuza alabilmek için devlet kurumları önünde kuyruk oluyor ..
Yusuf abi haklı olduğun yer var ama şu da var bir grup zenginleştiren diğer grup fakirleşiyor. Biraz eğitimin etkisi var ama Türkiye gibi bir ülkede evlilik yaşı felan çok yükseldi çocuk oranları çok düştü bunlarda ekonominin büyük etkisi var. O eski dönemlerde ki dünya krizlerinin yarısı bile değil pandemi de buna dahil 2. Dünya Savaşı süreci var şu an ki Ukrayna Rusya savaşından sonra biz felç olduk adeta geçmişi eleştirirken o dönemde bilmek lazım fakirlik bizim anadoluya Osmanlı'nın 1700 lü yıllarından beri miras kalmış durumda inşallah iyisi olur diyerek burada kesiyorum.Hiçbirsey kalmadıda, et kuyruğumu suç oldu,
Şükür durumum iyi olduğu halde,bende ucuz et kuyruğuna giriyorum.
Yokluktan değil,devlet yarı yarı sattığı için işime geliyor.
Devlet ilgilenmiyor SUÇLU,
devlet ilgilenip bulup ucuza getirip satiyor e yine SUÇLU.
bence ucuza getirsinde,SUÇLU olsun,
Ben sıraya girerim.(nede olsa ucuz)
Nede olsa bol,
Nede olsa kalite,
Şükür imkanlarımız zirvede.
Millet ,o çok takip ettiğiniz dolarla gelen iphone kuyruğuna girince zengin,
Passat kuyruğu zengin,
Rezidans çekilişine girer zengin,,
Ama,,
Toki kuyruğu fakir,
Et kuyruğu fakir,
Bu milleti nitelendirmek kimsenin haddine değil.
Dolar bahaneydi,
Aylardır dolar yerinde çakılı,
Kimin maliyeti artmış olduki fiyatları kimse tutamıyor.
Oyun içinde oyun.
Bekleyip görelim sabır.
Araştırın çıkan sunucta gec evlenen ve cocuk yapmayan yada az yapanlar geliri düşük insanlarımız değil tam tersine geliri yüksek veya ona yakın olanlarYusuf abi haklı olduğun yer var ama şu da var bir grup zenginleştiren diğer grup fakirleşiyor. Biraz eğitimin etkisi var ama Türkiye gibi bir ülkede evlilik yaşı felan çok yükseldi çocuk oranları çok düştü bunlarda ekonominin büyük etkisi var. O eski dönemlerde ki dünya krizlerinin yarısı bile değil pandemi de buna dahil 2. Dünya Savaşı süreci var şu an ki Ukrayna Rusya savaşından sonra biz felç olduk adeta geçmişi eleştirirken o dönemde bilmek lazım fakirlik bizim anadoluya Osmanlı'nın 1700 lü yıllarından beri miras kalmış durumda inşallah iyisi olur diyerek burada kesiyorum.
Adam kendi karnını doyuramıyor kı evlenıcek başkasının karnını doyuracak turkıyede halkın geçim düzeyıAraştırın çıkan sunucta gec evlenen ve cocuk yapmayan yada az yapanlar geliri düşük insanlarımız değil tam tersine geliri yüksek veya ona yakın olanlar
Hiçbirsey kalmadıda, et kuyruğumu suç oldu,
Şükür durumum iyi olduğu halde,bende ucuz et kuyruğuna giriyorum.
Yokluktan değil,devlet yarı yarı sattığı için işime geliyor.
Devlet ilgilenmiyor SUÇLU,
devlet ilgilenip bulup ucuza getirip satiyor e yine SUÇLU.
bence ucuza getirsinde,SUÇLU olsun,
Ben sıraya girerim.(nede olsa ucuz)
Nede olsa bol,
Nede olsa kalite,
Şükür imkanlarımız zirvede.
Millet ,o çok takip ettiğiniz dolarla gelen iphone kuyruğuna girince zengin,
Passat kuyruğu zengin,
Rezidans çekilişine girer zengin,,
Ama,,
Toki kuyruğu fakir,
Et kuyruğu fakir,
Bu milleti nitelendirmek kimsenin haddine değil.
Dolar bahaneydi,
Aylardır dolar yerinde çakılı,
Kimin maliyeti artmış olduki fiyatları kimse tutamıyor.
Oyun içinde oyun.
Bekleyip görelim sabır.
Aynen böle bir yeteneği var madem neden 2 3 liralardayken bunu yapmadıkeşke doları 2 lira 3 lira iken çaksalardı. seçimden sonra görürsünüz AKP kazansa bile dolar nasıl fırlıyor 30 üzerine..