Zetor-64'luk Fabrikasyon İntercollu Traktör Var Mı?

Zetor 64 41.. muhtemelen sınıfında emsalsiz.

-4 silindir
-4200 cc
-turbo + intercol
-kompresör/hava
-Sağa sola dönen kuyruk mili
-Vites sayısinca dönen kuyruk mili
-KOMPLE avrupa.. EN ufak civatasına kadar..

Gerçekten 64'luk başka motor varmı standart INTERCOL lu?

Günümüzde çoğu motor orjinal turbo intercollü abi?Benim dikkatimi vites sayısınca dönen kuyruk mili özelliği çekti açarmısın nasıl birşey tam olarak ?

64'luk turbo var.. intercol u bilmiyorum..

hangi marka?

---

vites sayisinca dönen kuyruk mili SADECE durduğu yerde çalışırken var..

sulamada mükemmel is görür..

borunun capina-boyuna göre hangi vitesle yiyorsa ona takilir.. en ideal devir yakalanir..minimum yakit yakar..

sağa-sola dönme.. ormanda arkaya vinç taktimi çok ise yarar..

64'luk turbo var.. intercol u bilmiyorum..

hangi marka?

---

vites sayisinca dönen kuyruk mili SADECE durduğu yerde çalışırken var..

sulamada mükemmel is görür..

borunun capina-boyuna göre hangi vitesle yiyorsa ona takilir.. en ideal devir yakalanir..minimum yakit yakar..

sağa-sola dönme.. ormanda arkaya vinç taktimi çok ise yarar..

Erkunt bereket 65.Nh 65-56.td65 vs yerlilerde hepsinde var diye biliyorum.
o kuyruk mili özelliği çok iyimiş bak sanırım aktarmayı şanzuman üzerinden yapıyor.

kesin bi ögrensek.. bu intercol olayını..

vites sayisinca kuyruk mili kullanan konyada biriyle gorustum..

sulamada mükemmel dedi

tek sorun 100'luk motorun

yakarina kimse inanmadi dedi:)

Üşenmedim araştırdım :D

Bu kuyruk mili özelliği bir bakıma 750-100 devir gibi o zaman ama dediğin gibi vites sayısı kadar olduğu için çok daha ekonomik olarak devir yakalayabiliyorsun.Çok iyimiş.

Intercol bir cok 65 hp.de standart umut hoca.
Vites sayisinca donen kuyruk mili teker donus kuyruk mili devri olmasinn

Steyr 768 model traktörde de var.Takviye kolunu boşa alırsın.El debriyajını çekersin, vitese takarsın, el debriyajını bıraktın mı çalışır.4 vites, 540 , 1000 ,ileri-geri 12 çeşit kuyruk mili + yol kuyruk mili=13 denecik bulunuyor.:) Vinç için çok kullanışlıdır.Yeni modellerde bulunmuyor.

Steyr 768 model traktörde de var.Takviye kolunu boşa alırsın.El debriyajını çekersin, vitese takarsın, el debriyajını bıraktın mı çalışır.4 vites, 540 , 1000 ,ileri-geri 12 çeşit kuyruk mili + yol kuyruk mili=13 denecik bulunuyor.:) Vinç için çok kullanışlıdır.Yeni modellerde bulunmuyor.
Stayer 768 kullanmadigim ve bolgede gormedigim icin fransizim.stayer konusunda. Devirleri kac oluyor peki. Bilgin varmi hoca

540-1000 motor devri 2200 devir,3. vites motor devri 1000 540 devri buluyor.1,2 yavaş 4 daha hızlı çeviriyor.
İleri-geri de dönüyor.

steyr.. avusturya

zetor... çek... kapı komşusu yani..

---

zetor 64.. hemen hemen Tüm 64'luk lerden ağırdır..

yaklaşık case 75-85 kalıbı var..

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt