Zetor-Case-Tumosan AYNI Tarlada

Toprağınız çok iyi demek ki. Bizim topraklarda 4/14 ü anca götürürsün abi. 2 lt de geçittirir bile sana.
Toprak yönünden ne aşırı sert nede aşırı yumşak ,sizin arazilerle kıyaslama yapmak yersiz olur her yönden.
Bizde nadas tarımı olur ,son 4 yıldır zaten pulluk kullandım yok .
Özdöken 3 sıra 11 li cizelle ilk sürümde 1 litreyi biraz geciyor sonraki sürümlerde baya düşüyor yakıt.

Toprak yönünden ne aşırı sert nede aşırı yumşak ,sizin arazilerle kıyaslama yapmak yersiz olur her yönden.
Bizde nadas tarımı olur ,son 4 yıldır zaten pulluk kullandım yok .
Özdöken 3 sıra 11 li cizelle ilk sürümde 1 litreyi biraz geciyor sonraki sürümlerde baya düşüyor yakıt.

Haklısın. Bu sene bende pullukları yatırdım. Kum yerler öyle bir sıkmış ki cizel batmıyor o derece. Tiller ile çizdik sonra goble yapıp ektik. Ot korkusundan başka bir korkumuz yok çok şükür şimdilik. Gayet güzel çıkış yaşadık. Havalar yağışlı da giderse deymeyin keyfimize.