Zetor | Proxıma - Forterra | www.traktorlerim.com değerli yorumlarınızı eksik etmeyin arkadaşlar
bizim burdan biri bayisini aldı abi temmuzda felan aldı o zaman 7 8 tane motor geldi bayiye deneme yapma kalktılar alan adamlar ne puluk ayarlamasını biliyo ne vites tutura biliyo nede gide biliyo artislik olsun diye ayarladı el gazını indi aşa motor biraz gitti puluk bi kalktı motor çiziden cıktı yolandı dereye doğru adam bi başladı koşturma zuha-*-s motoru yakalama çalışıyo temmuzdan beri oo motorlar dükkanın önünde alan felan yok zaten alıncak motor değil şahsen benim hoşuma gitmedisekoo19 link=topic=42663.msg515093#msg515093 date=1326921931' Alıntı:erkuntu almadan önce zetor bayiside bunu izletmişti bana nasıl gidio bak diezetor kakalıcadı bana bu videoyla
senın aldıgın motordan en az 10 kat saglam guclu ve ekonomık bır motordur.bılgın olmadan konusmasekoo19 link=topic=42663.msg515093#msg515093 date=1326921931' Alıntı:erkuntu almadan önce zetor bayiside bunu izletmişti bana nasıl gidio bak diezetor kakalıcadı bana bu videoyla