ziraat bankası kredileri

yaw aralıkta başvurduk hala açılmadı krediler .. bu ziraat bankası kredi vermeye ne zaman başlıycak bilgisi olan var mı .. duyduğum türkiyenin bi cok yerinde para vermiyomuş çiftçiye subatın ilk haftası acılır dediler geçti ilk hafta hala ses yok .. perişan olduk vallahi ..

Ynt: ziraat bankası kredileri

burdaki ziraat şubesi mart ayını bulabilir dedi.birde beş yıllık kredi vadesini üç yıla düşüreceklermiş herhalde :(

krediler hala açılmamış..bazı kısıtlamalar ve düzenlemeler getirilecekmiş kredilere

Bizim burda da daha açılmamış,geçen sene bol keseden dağıttılar bu sene sıkıntı olabilir bence kredilerde

ya bende anlamadım bu kredileri herkez alıyo sonra yarısı ödemiyo geri ee adamlarda kısıtlıyo tabi şimdi madem ödeyemiycek barii başkalarını düşün ona göre al kardeşim ödemeyceksen hiç alma

sübvanse oranlarını bekliyorlarmı$ gittim bankayada biraz zor cıkcak krediler :(

evet $u saatlerde daha yogun forum var mı bilgisi olan daha detaylı .. bankaya gidipte kendilerine söylenen bişey var mı ?

mecidiyeli link=topic=51937.msg532491#msg532491 date=1328803465' Alıntı:
birhafta içinde açılacak dedi müdür bana bügün..
insallah. bugun zaten cep telefonuna basak kart ile mazot madeni yağ 5 ay faizsiz smsi geldi .. eli kulagında belliki şimdiden reklamı yapmaya ba$ladı ziraat bank :)

cruelmann link=topic=51937.msg532095#msg532095 date=1328754069' Alıntı:
varmı bu hafta zirai kredi çekebilen ziraat bankasından ?
kullanmadık ama kullandığımızın ödeme zamanı geldi vakit ne cabuk geciyor arkadas ya :S

ziraat bankası kredileri bugun itibariyle acılmı$. yanlız sübvanse oranları daha netleşmediği için yıllık %17 faizle kredi veriyor .. gecen yıl %5 ile kullanmı$tık .. kullanıcak arkadaşlara duyurulur