KUBOTA HARARET


Merhaba arkadaslar, abilerim;
Kubotalarin m7040, m6040 bahçe serilerinde hararet oldugunu duydum dogru mu bu bilgi kullanan varsa yazarsa memnun olurum.
 
Bizim burda yeni modeller ilk çıkmaya başladığın da aldığım bir duyumdu ondandir burda pek ağır işlerde mesela kepçe ile olacak işlerde tercih edilmedi ki biz de dahil buna. Durumu olan başak traktörü varsa yanina kepçe için genelde Erkunt vs traktör aldılar. Yük taşıma ve vs gibi ara işler için biz mf135 avrupanın yerine başak almayı düşünüyoruz. O da yakitta cimri olduğu için. Ama yeni modelleri önceki modellere göre daha diri duruyor. Köyde var geçen sene aldılar 2060 kabinli 4x4 gayet te güzel olmuş.
 
Son düzenleme:
Yenilere lafım yok. Bizim köyde de var onlar güzel yapılmış. Ama başka komşumuz da 2043 vardı yazın sulama zamanı kaputun üstü hariç heryerini açardı. Sonra gitti brave yazan 2060 aldı. Belki yeniler iyi ama eskiler öyleydi.
 

Benzer Konular


Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt