Landini Hastasıyım ama...


Landini yeni işler peşinde, yedek parça endişeleri artık ortadan kalkabilir deniyor, 2 hafta önce güzel bir video yapılmış izledimde umut verici gerçekten.

Traktörler kalitede dizaynda tarım makinelerinde çok iyi olan İtalyan mühendislerinin gelştirmesi avantaj aslında.

Gelecekte Türkiyede bu marka nasıl yapılanacak mesele burada.

 
İtalya gelişmiş ülke,

Tabiki aramızda fark olacak, İtalya tarım makineleri sanayisinin üretiminde dünayada ilk sırada, ihracatında da ilk sırada, tarım makinelerinde mühendislik tecrübesi çok yüksek ve dünyada kabul görmüş yer etmiş, bizimle kıyaslama yapılmaz.

Bizdede bişeyler var ama iyi değiliz bunu kabul etmek lazım, İtalya gibi traktör ve tarım makinesi sanayisi olsa bize dışardan bişey girmesine gerek kalmazdı, işte o zaman afrikayada gir dünyaya da gir ihracat yap ama nerde o günler, bizde göremeyiz, herşey çok yavaş ilerliyor, onların yaptığı yatırım miktarına bak bizim yaptığımız yatırım miktarına bak ordan kabak gibi net görünür herşey.
 
  • Beğen
Tepkiler: The_Hoca
Selamlar arkadaşlar. 70-56 tek çeker fiat var bende ancak yerleri çoğalttık yetmiyor qrtık. Çok araştırıyorum ve Landini ye hastayım, babamla ortak alcaz o da hastası. Ben edirne keşanlıyım bizim burda NH kadar piyasası yok ama biz aldımmı 15-20 yıl kullanıyoruz. Ancak dayım traktörcü, kesinlikle NH al diyor. Biz powerfarm 75 yada 90-95 düşünüyoruz. Ancak şanzıman arızası çıkardığını, parça problemi yaşandığını filan anlatıyor. Avrupa olduğundan arızası masraflı diyor ama vazgeçmek istemiyoruz LANDİNİ den. Bugüne kadar traktör arızası nedir bülmeyiz. Landini bizi üzer mi? Enişteme aldırttım powerfarm 75, şanzımandan ve hidrolik kollardan sıkıntı yaşadı. Hepsi böyle midir? Günlerdir araştırıyorum, yorumlarınıza çok ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler...
Konu 4 sene sonra zıplamış, merak ettim, mesaj sahibi Landini mi aldı acaba diye.
 

Benzer Konular