100 beygirlik traktör tavsiyesine ihtiyacım var

Ynt: 100 beygirlik traktör tavsiyesine ihtiyacım var

malkaralı_yusuf link=topic=44941.msg422339#msg422339 date=1309510369' Alıntı:
HEPİNİZE HAYIRLI CUMALAR DİLERİM.
ALLAHA EMANET OLUN.
SAYGILARIMLA.
sende

malkaralı_yusuf link=topic=44941.msg422336#msg422336 date=1309509981' Alıntı:
2 ay sıra var hocam kısmet artık.

2 ay demişlerse, bu yazın geçmesini göze alabilirsiniz. Bizim köyden birisinede iki ay dediler dört aydır bekliyor. bils-*-

çiftçi kardeşim nh td100 alacağına piyasaya çıktığı günden itibaren kullanmakta olduğum case jx 100 pro ' yu almanı tavsiye ederim. case nin artıları daa fazla fiyatlarıda aynı. case ' nin artıları= sürüngen vites,iz farları,kabin iç döşeme vs. bildiğim kadarıyla da tekirdağ başak-karataşlar ana bayiide fiyatlar gayet makul sadece yoğun alımlardan dolayı sıra var sanırım. oda sizin bayii ile pazarlığınızda halolucaktır... duplekx dar teker 38 jant case jx 100 pro_turbointercooler nh ' ye göre çok çok daha avantajlıdır ve üstelik herikiside aynı fiyata satılmaktadır ... ok-*-s

768 link=topic=44941.msg422348#msg422348 date=1309513797' Alıntı:
2 ay demişlerse, bu yazın geçmesini göze alabilirsiniz. Bizim köyden birisinede iki ay dediler dört aydır bekliyor. bils-*-
bunu dikkate alacağım hemşehrim. Sağol.

kcml link=topic=44941.msg422350#msg422350 date=1309516207' Alıntı:
çiftçi kardeşim nh td100 alacağına piyasaya çıktığı günden itibaren kullanmakta olduğum case jx 100 pro ' yu almanı tavsiye ederim. case nin artıları daa fazla fiyatlarıda aynı. case ' nin artıları= sürüngen vites,iz farları,kabin iç döşeme vs. bildiğim kadarıyla da tekirdağ başak-karataşlar ana bayiide fiyatlar gayet makul sadece yoğun alımlardan dolayı sıra var sanırım. oda sizin bayii ile pazarlığınızda halolucaktır... duplekx dar teker 38 jant case jx 100 pro_turbointercooler nh ' ye göre çok çok daha avantajlıdır ve üstelik herikiside aynı fiyata satılmaktadır ... ok-*-s
Bunu da dikkate alıp girişimlarde bulunuyorum Sağolasın.

mf_ford link=topic=44941.msg422369#msg422369 date=1309523821' Alıntı:
bayiye sert görün anlayışlı olunca kandırabilirler
bu hususu da gözönünde bulunduracağım. Şimdi Ankara ' daki bayilari arayacağım sonra Ege, 2 ay beklenmez diye düşünüyorum.

case jx100 ile td 100 arasında hiçbir fark yok git incele kafana yatarsa case al sıra yoksa yanlız bende td 100 aldım 2 ay kadar uzun bir süre beklemedim şimdi tamda festival sonrası bir sürü traktör sattılar çok sipariş var bence bekle derim beklediğine değer 500 dekar arazi hoplatırır td 100 yanlız ara işler için bir traktöre ihtiyacın olur elindeki traktörü vermeden al

djzeus link=topic=44941.msg422392#msg422392 date=1309527947' Alıntı:
case jx100 ile td 100 arasında hiçbir fark yok git incele kafana yatarsa case al sıra yoksa yanlız bende td 100 aldım 2 ay kadar uzun bir süre beklemedim şimdi tamda festival sonrası bir sürü traktör sattılar çok sipariş var bence bekle derim beklediğine değer 500 dekar arazi hoplatırır td 100 yanlız ara işler için bir traktöre ihtiyacın olur elindeki traktörü vermeden al
Sağol bakıyorum, ben de 91 model avrupa turbo 80 66 tek çeker var o duracak Allah izin verirse.

NH 100 TD tavsiye etmem, hem yakıtından bıkarsın hemde arkayı çabuk dağıtıyor, kuvvetli traktör aldım diye bunları alanlar kuyruk miline bağlı toprağı işlemeye başlıyor, traktörde buna dayanacak g.. takılmadığından, yani küçük seri traktör arkası takıldığından, arkayı dağıtıyorlar, tamirci servis tanıdığım bi arkadaşın dükkanında her kış 15-20 adet nh 100 td nin g.tünü açıyor dişlileri yeniliyor, yazında 10-15 oluyor diyor, kapıya sokmam, bu faktörü iyi düşün iyi araştır derim ben...

Bir traktörün arkası gücüne orantılı dişlilerle donanımlı olmalı, nh100 td nin en önemli eksiği budur ve hala bu hatadan dönmediler diye biliyorum...yinede iyi araştır benim bildiğim bu...

Bir başka sorunda traktör büyüdükçe avrupadan şaşmayacaksın, avrupa alınmıyorsa sorun alınıyor demek, özallikle yerli üretim traktörlerde pompa hindistan bosch oluyor, hindistan pompa çabuk sorun yaratıyor ve bu sorun en çok nh de oluyor, çünkü fabrikada avans ayarları yüksek ve pompa açık ayarlanıyor, güç elde etmek tork sağlamak için, buda hindistan pompayı hemen hacamat ediyor.

Sen bakıyorsun bosch pompa var üzerinde diye alıyorsun, ama pompa hindistanda üretilmiş ucuz pompa, pompanın içindeki elemanlar kalitesiz malzemeden, makaralar falan hemen pul pul dökülüyor al sana pompa arızsası, üstelik bunu ne bosch fabrikası nede traktör fabrikası anlamak istemiyor, işlerine gelmiyor, pompacıya gider kendin yaptırırsın, pompacı tanıdığımdan aldığım bilgiye göre derdini kimseye anlatamazsın, avrupa traktörde avrupa bosch pompa var ve traktör ölene kadar iş görüyor, bunlar önemli kriterler, malesef yerli traktör üreticilerinin müdürleri maliyet düşürmek için olmadık yöntemlere başvuruyorlar, sene sonu gelince patron düşük maliyetle üretim yapılmasını sağlayan müdürlerin arka cebine içi para dolu zarfları dolduruyorlar, ülkemin gerçekleri bunlar..

Özellikle traktör alırken pompasına dikkat edilmeli her bosch pompa iyi diye bişey kalmadı haberiniz olsun, ben nh kötülemek isteyen birisi değilim ama, malesef pompacı tanıdığım en çokda bu markada pompa sorunu yaşanıyor diyor.Özetle gidip vurulmayın traktör alırken çok dikkatli davranın.

Sorun so

malkaralı_yusuf link=topic=44941.msg422393#msg422393 date=1309528218' Alıntı:
Sağol bakıyorum, ben de 91 model avrupa turbo 80 66 tek çeker var o duracak Allah izin verirse.

Bizdede vardı tek çeker 8066, mükemmel traktör, şikayetin yoktur bu traktörden, yada uzun zaman olmamıştır, yerli ne alırsan al bunun gibi olmayacaktır bundan emin ol...ha belki kabini konforu süsü püsü fazladan olur ama şimdi satmanın yolu bundan geçiyor, orijinal kabin yüksek tork ayarları büyük teker çift çeker klima oldumu tamam, esas motor, pompa, dişli malzemeleri kalitesiz, avrupaya özelliklede alman malına kimsenin lafı olmaz, yerli satmanın yolunu bulmuş süslüyo püslüyo gazlıyo, olacak iş değil...

bull trakmarket link=topic=44941.msg422403#msg422403 date=1309538090' Alıntı:
Bizdede vardı tek çeker 8066, mükemmel traktör, şikayetin yoktur bu traktörden, yada uzun zaman olmamıştır, yerli ne alırsan al bunun gibi olmayacaktır bundan emin ol...ha belki kabini konforu süsü püsü fazladan olur ama şimdi satmanın yolu bundan geçiyor, orijinal kabin yüksek tork ayarları büyük teker çift çeker klima oldumu tamam, esas motor, pompa, dişli malzemeleri kalitesiz, avrupaya özelliklede alman malına kimsenin lafı olmaz, yerli satmanın yolunu bulmuş süslüyo püslüyo gazlıyo, olacak iş değil...
o kadar kötülediğin gibi bir traktör değil td100 kardeş sen rahat ol avrupa ithal traktöründe en iyisini aldık kullanıyorum ithaller gidi değil td100 ama yabana atılacak bir traktörde değil bende yeni td 100 aldım yardımcı olarak fiyatına göre çok güzel traktör

Parasına göre tabii öyle, ben kötülemek için yazmıyorum zaten, sadece tespitlerimi yazıyorum, o paraya maletmek için yerli üreticinin neler yaptığınıda yazdım az çok.

Şu yeni gelecek steyr traktörleri inceliyordum, alınacak traktörler, bakalım parasıda uygun olacakmı?

http://translate.google.com.tr/translate?hl=tr&sl=de&u=http://www.steyr-traktoren.com/&ei=qsQNTqirNMSUswaAor3RDg&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CC4Q7gEwAA&prev=/search%3Fq%3DTraktoren%2Bsteyr%26hl%3Dtr%26rlz%3D1R2ADSA_trTR438%26biw%3D1366%26bih%3D566%26prmd%3Divns

http://translate.google.com.tr/translate?hl=tr&sl=de&u=http://www.steyr-traktoren.com/&ei=qsQNTqirNMSUswaAor3RDg&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CC4Q7gEwAA&prev=/search%3Fq%3DTraktoren%2Bsteyr%26hl%3Dtr%26rlz%3D1R2ADSA_trTR438%26biw%3D1366%26bih%3D566%26prmd%3Divns

Tıklayın linke bakın, 86-102 beygirlik 9000 serisi ideal traktörler, linkte pompadan nasılda methediyor, çünkü güveniyor, 2 devre soğutma suyundan bahsediyor, teknoloji kokuyor:)

86-102 hp bu yeni 4 silindirli turbo dizel ekonomik ve EU Stage III emisyon standartlarına uygun. Böylece şimdi çevre dostu maksimum performans sağlamak için. Ne olursa olsun geleneksel dizel veya biyodizel ile çalışan olsun mükemmel yanıt ve en yüksek verimi için Bosch'un yüksek enjeksiyon pompaları.

Optimal soğutma - Uzun yaşam için bir garanti.
2 devre soğutma suyu ile motorlar tüm iklimler için uygundur. Soğutma sıvısı saran ıslak silindir gömlekleri, doğrudan gömlekleri verimli soğutma garanti eder.Her türllü piston soğutma ve motor yağ soğutucusu ile donatılmıştır.. Çalışma sıcaklığı hızlı bir şekilde ulaşmış ve sabit bir yükseklikte tutulur - uzun bir yaşam için önemlidir.

NH 100 TD tavsiye etmem, hem yakıtından bıkarsın hemde arkayı çabuk dağıtıyor, kuvvetli traktör aldım diye bunları alanlar kuyruk miline bağlı toprağı işlemeye başlıyor, traktörde buna dayanacak g.. takılmadığından, yani küçük seri traktör arkası takıldığından, arkayı dağıtıyorlar, tamirci servis tanıdığım bi arkadaşın dükkanında her kış 15-20 adet nh 100 td nin g.tünü açıyor dişlileri yeniliyor, yazında 10-15 oluyor diyor, kapıya sokmam, bu faktörü iyi düşün iyi araştır derim ben...
daha yeni çıktı td 100 serisi ne zaman dağıttı bu kadar çok arkayı
benim bildiğim n h lerde en çok arkayı dağıtan L 95 var başka modeller kolay kolay arkayı dağıtmaz

bulabiliyorsan john deere 6320 al kardeşim arkanı hiç dağıtamazsın...bende yok ama kaliteli..jd 2030 kulllanırım sanayinin yolunu bilmem...

Hayırlı Haftalar Bereketli Günler,
Ben niyet edince sıra olduğunu gördüm 0 traktörlerde. nh td100 dt için yerli olduğundan endişelerim var tabi ki. Ama bu fiyata ithal ne mümkün. case 100 ' de de aynı sıra var. jhondeere 5095 m ve 5093 e ' yi inceliyorum.

malkaralı_yusuf link=topic=44941.msg422966#msg422966 date=1309770060' Alıntı:
Hayırlı Haftalar Bereketli Günler,
Ben niyet edince sıra olduğunu gördüm 0 traktörlerde. nh td100 dt için yerli olduğundan endişelerim var tabi ki. Ama bu fiyata ithal ne mümkün. case 100 ' de de aynı sıra var. jhondeere 5095 m ve 5093 e ' yi inceliyorum.
hemşerim zaten td100 ler biraz kalpazan onu geç.. niçin mf düşünmüyorsun biraz pahalıdır ama kalite ve performansta üstüne tanımam bu serilerde bi bak ama sen fiatçısın tabi o zaman case diyicem ondada kuyruk var... jd ye gelince güzel traktör ancak o da biraz pahalıdır...

jd 5105m fiyatı 100bin jd 6230 fiyatı 120bin biraz değil hayli uçtum. hemen teslim edilemeyen nh yüzünden, hayırlısı.