100 Bg Sınıfında En Çekişli Traktör

Ynt: 100 Bg Sınıfında En Çekişli Traktör

feuer_frei link=topic=66806.msg760041#msg760041 date=1374434193' Alıntı:
70 beygiri karıştırma o zetora ford 5000 steyr 8073 768 steyr 870 bunlar bin basar hem ağırlık var hem ağır devirli hem kuvvetli motorlar..

zetor dünya ağırlık çekme yarışında fendti geçiyor...ford ney steyr ney ayriyeeten disbiritör getirdikçe zetor Türkiyede oluyor neden olmasınki şu an bir çok kullanıcısı var..

şerefli1 link=topic=66806.msg760169#msg760169 date=1374479144' Alıntı:
zetor dünya ağırlık çekme yarışında fendti geçiyor...ford ney steyr ney ayriyeeten disbiritör getirdikçe zetor Türkiyede oluyor neden olmasınki şu an bir çok kullanıcısı var..
üzerine basarak söylüyom tekrar söyleyim YENİ ZETORLARA lafım yok ama eski zetorlar da neyin nesi baksana konuyu yorumları iyi incele yorum at 7011 zetor la kıyaslıyom ben 70 hp kastetmiş arkadaş iyi okuyun..Atın bakayım hangi fendti geçiyor ağırlık çekmede..

:D bumu yani ağırlık çekme dediğiniz şöförden şöförede farkeder bikere usta k.bakma zetorun üstündeki fendte oda zetora binse durum değişebilir tamamen şöförlük..oo 5000 vs steyr videosuna gelelim ikiside çekemiyo birbirini + o steyr kaçlık tahmin et steyr 650 yada 658 ikisinden biri o 4 silindirli ama cok ufak onlar 768 in ufakları yani boş işler bunlar..Bu netteki videoların çoğuna inanmıyom hile olabiliyo su v.s bunlara sizlerde şahit oldunuz kaç kere çekilmeyen motorları mf bile çekti bi ara 285 vs 5000 vardı 5000 i götürdü 285 hadi ateistler acıklasın bunu ford 5000 bin 285 geri geri çeker ama nasıl oldu bu :D

feuer_frei link=topic=66806.msg760179#msg760179 date=1374482788' Alıntı:
üzerine basarak söylüyom tekrar söyleyim YENİ ZETORLARA lafım yok ama eski zetorlar da neyin nesi baksana konuyu yorumları iyi incele yorum at 7011 zetor la kıyaslıyom ben 70 hp kastetmiş arkadaş iyi okuyun..Atın bakayım hangi fendti geçiyor ağırlık çekmede..

kardeş millete bilip bilmeden neden hakaret ediyon hayırdır...

feuer_frei link=topic=66806.msg760203#msg760203 date=1374489687' Alıntı:
:D bumu yani ağırlık çekme dediğiniz şöförden şöförede farkeder bikere usta k.bakma zetorun üstündeki fendte oda zetora binse durum değişebilir tamamen şöförlük..oo 5000 vs steyr videosuna gelelim ikiside çekemiyo birbirini + o steyr kaçlık tahmin et steyr 650 yada 658 ikisinden biri o 4 silindirli ama cok ufak onlar 768 in ufakları yani boş işler bunlar..Bu netteki videoların çoğuna inanmıyom hile olabiliyo su v.s bunlara sizlerde şahit oldunuz kaç kere çekilmeyen motorları mf bile çekti bi ara 285 vs 5000 vardı 5000 i götürdü 285 hadi ateistler acıklasın bunu ford 5000 bin 285 geri geri çeker ama nasıl oldu bu :D

olayı şöföre bağlayacağını biliyordum ;D ;D ;D

Zetor ve Fendt ' in yarıştığı video hakemli uluslararası-markalararası ciddi bi yarış. Hatta yanlış hatırlamıyorsam aynı yarışı bir de yer değiştirerek yapıyorlar, o kadar garanti...

Zetor Şampiyon, Fendt 2. oldu 30 seçme traktör arasından!

Şimdi güzel kardeşim Allahın verdiği akıl ve mantıkla soruyorum?

Fendt ' i böyle bi yarışa koyduğu motora-sürücüye dikkat etmez mi? Bu sürücü tanıdığımız neredeyse tüm sürücülerden daha tecrübeli midir? acemi mi :)

Bak şu tesadüfe hep kötü sürücüler zetorun rakiplerine denk geliyor :)

(Bu valtra orjinal ithal valtra ve 2. oldu, Zetor şampiyon...)

Traktordiena 2012. Zetor vs Valtra. FINAL.

neyin kafasını yaşıyonuz bu ne demek 1 fendtle 2 zetor alırsın 1. zetor nasıl oluyo bırakınbu işleri dünya ağırlık çekme sikletiymiş falan cart curt :D :D bunları traktör firmalarımı yapıyo ispatla motoru olan ab ülkelerinde böyle kardeş araştır eski motorlarada bağlayan var bu ağırlık çekme v.s :D :D bana öğretmeyin bu işi :D Fendtle zetoru kıyaslayanın aklından şüphe ederim :D

feuer_frei link=topic=66806.msg760275#msg760275 date=1374506746' Alıntı:
neyin kafasını yaşıyonuz bu ne demek 1 fendtle 2 zetor alırsın 1. zetor nasıl oluyo bırakınbu işleri dünya ağırlık çekme sikletiymiş falan cart curt :D :D bunları traktör firmalarımı yapıyo ispatla motoru olan ab ülkelerinde böyle kardeş araştır eski motorlarada bağlayan var bu ağırlık çekme v.s :D :D bana öğretmeyin bu işi :D Fendtle zetoru kıyaslayanın aklından şüphe ederim :D
sen haddını aşıyorsun yalnız.burda herkes buldugu ve cektıgı vıdeoları paylasıyor.içlerınde hılelı vıdeolarda ama avrupada yapılan yarısmalarda hakemler var.hem fendt gıbı dunya markası bı traktor sanal alemde bu sekılde hıleyle yapılmıs kendını yenılmıs gösteren vıdeolara izin vermez.ayrıca 7211 dedıgın traktor senın styerı gezdırır kullanmadan çok ve boş konusma

Arkadaşlar herkes yazdıklarında bir nebze haklı ama lütfen biraz daha yumuşak uslub lütfen...

ben haddimi aşmam tekrar kusura bakmayın ama neyi yaşıyonuz siz ne hakemi bu traktörleri fabrikalar yarıştırtmıyo kişisel traktör bunlar bana öğretme bu işi diyom daha ne deyeyim..la eski zetorlar 70 hp leri 200 nm tork üretiyo neyin derdindesiniz ford 3600 kadar tork üretiyolar 8073 e gelirsen 271 nm tork var naaber bul o motordan bakalım kim kimi gezdiricek 7211 ufak gelir 80 serilerine bak :D :D

avrupada bu tur etkinlikler çok olur fuarlar düzenlenir firmalar traktör getirir çekiş yakıt hız saglamlık kaldırma kapasitesi şaft kullanımı gibi bunu bir şirket organize eder firmalar getirir orada halka açık düzenlenir bu her sene olur hani bizim konya edirne tarım fuarları gibi ama bunlar deneyerek yapıyolar işi herkes ortaya koyar kimse agız duymasıyla yapmaz bu işleri millet bakıyo araştırıyo görüyo öyle alıyo türkiyedeki gibi değil şunu duymuştum bir nh cı arkadaştan çok zengin nh almak için italyaya gitti buraya gelen traktörlerle oradakiler çok farklı dedi getirdi turk versiyonu nh 5050 gerçekden çok farkı var oarada her sene yeni çıkan urunler sergilenir denenir diyo yani bu tur buyuk organizasyonlar oyle boş değil gerçekden zetor birinci oldu ve reklamındada bunu kullanıyor oyle bi hile olsa butun firmalar dava açar

arkadaşlar bu konuları iyi araştırmak lazım gerçekten hilesi hurdası olabilir bazı arkadaşların bahsettiği gibi organizasyonlarda yapılmıyor değil ama böyle bir organizasyon düzenlendiğinde düzenleyen şirkete veya firmaya dair somut şeyler olur mutlaka bunlara dikkat etmek lazım ayrıca eğer düzenlenen bu çapta büyük bir organizasyonsa sadece iki tane traktör vs ekipman olmaz ve traktörler bütün performanslarını ortaya koyacak şekilde karşılaştırılır ve çeşitli işlerin ortalamalarına göre değerlendirme yapılır yani bunu şampiyon olamayan takımın şampiyon olan takımla olan müsabakasında başarılı olması gibi düşünebiliriz ama sonuçta 2. başarılı olan takım yine ikinci olmuştur sonuç olarak herkes kullandığı traktörü tabiki över memnundur ama bunların daha çok kapasiteleri ve değerleri üzerinden konuşmak gererkir bence hepsinde farklı bi mühendislik hesap vardır üretildiği coğrafi bölgenin özellikleri göz önüne alınmıştır yada farklı ihtiyaçları karşılamak için üretilmiştir bunları dikkate almak lazım diye düşünüyorum herkes traktöründen memnunsa sorun yok :D öenmli olan maksimum verımın nasıl elde edilebileceğidir diye düşünüyorum

Valtra A95 konforu ve Yırtıcılığı ve teknolojısı ile...
Yada
Case jxu 95 olabilir.