103 S lere Hidrolik direksiyon

Ynt: 103 S lere Hidrolik direksiyon

ANADOLU HİDROLİK yada HEMA markalarından taksan güzel olur. Bunlar yaygın kullanılıyor. Sanayiye git takarlar

arkadaşım ben new holland srvisinde çalıştığım için biliyorum...sen gel 55-56 65-46 70-56 hidrolik direksiyonlarını takıyoruz...markası hema.kullananlar memnun en son fendt 106s taktık...

arkadaşlar bendede 103s var hemanın siteden baktım fendte uygun bulamadım hangisi uyar acaba 103s e bende hidrolik direksiyon taktırmak istiyorum :(

bizim usta pompayı takacak yer bulamadı kasnaklamı çevirsek falan dedi tam yerini bilen varsa söylesin lütfen

Fendt 103 ve 106 modelleri için hidrolik direksiyon kiti artık üretilmiyor. Daha önce yaptırdığımız ve sattığımız kitlerde uydurmaydı zaten. Fendt 103 veya 106 için hidrolik direksiyon kiti diye birşey olmaz.
Traktörünü hidrolik yaptırmak isteyen arkadaşlar traktörünü kuyucaklı rumuzlu arkadaş gibi bölgesinde konuya hakim bir ustaya götürerek muadil bir traktörün hidrolik direksiyon sistemini uydurma yoluna gitmeleri gerekir.

Selamlarımızla,

Can
Güveniş Ticaret
Fendt Traktörleri ve MWM Motorları Yedek Parçaları
Millet Caddesi no:168/a Şehremini - İstanbul
Tel : (212).5318972 - 525.66.72