Ynt: 2.TRAKYA TRAKKULUP.NET BULUŞMASI - AVRASYA TARIM FUARI 2014...!!!
Yorumlar için sağolun arkadaşlar. İnşallah daha iyilerini hep beraber gerçekleştiririz. Kusura bakmayın. Birkaç gündür sınavlar falan uykusuz baya yorgundum. Dünde baya yorulduk anca kendime gelip yorum yazabildim. Akşamdan beri yüklemeyide bir türlü bitiremedim. Daha eklenecek fotoğraflar var. Özel mesajların bile bazısına cevap veremedim. Anca onlarada bakacağım şimdi....
omerfarukkoc link=topic=72110.msg834628#msg834628 date=1390690721' Alıntı:
Güzel Bir Gün Geçirmişsiniz Erkan Abi, Özellikle Maksima Hakkındaki Sohbetlerinizin Videosu Vardır Galiba
Vidyo çekmedik hiç. Zaten fuar kalabalıktı. Çeksekte pek birşey anlaşılmazdı.
anayurtlu 3105d link=topic=72110.msg834663#msg834663 date=1390692981' Alıntı:
Güzel paylaşım erkan maxımaga yine kendinden konuşturmuş
O eksikler ile konuşturmaması mümkün değil zaten. Bizim eleştirdiğimizi görünce yetkililer hemen yanımıza geldi zaten.
Anıl Tiraki link=topic=72110.msg834665#msg834665 date=1390693234' Alıntı:
Eline sağlık Erkan abi güzel fotoğraflar.İyi bir buluşma olmuş.Abi sen bu Özdöken ' den telif hakkı falan al bu nedir her yerde senin Ares ' i kullanıyorlar
Onlara fotoğrafları ben verdim zaten. Sorun yok...
Emin Ünal link=topic=72110.msg834667#msg834667 date=1390693470' Alıntı:
Güzel bir buluşma olmuş.
Tümosan yine yapacagını yapmıs. Maximanın Hi-Lo ' su ne biçim öyle ? kız-*sw
Bu arada Maşallah Berk ' in boy kaç
Maksima ' da eksik çok. Yetkililerde farkında. Hİ-Lo koltuğa sürtüyor. Geri vites langır langır sallanıyor. Alttan civatası gevşemiş. Yalnız benim anlamadığım hem eksiği var diyorlar. Düzelteceğiz diyorlar. Hemde ilk gittiğim gün 110.000 TL ertesi gün beraber gittiğimizde 105.000 TL fiyat istiyorlardı. Anlamadım. Şimdi bu traktörleri alırsa adam, sonra yenilenirse nolacak....
pusat link=topic=72110.msg834709#msg834709 date=1390726034' Alıntı:
güzel paylaşım olmuş gitmiş kadar olduk emeğinize sağlık

Maximanın daha cok hangi eksiklikleri göze carpıyor ?
Bence su hi-lo hiç olmamış
Yan konsolun konumu büyük eksik. Bunun nasıl olacağını yetkiliye yazdırdım. Sonra viteslerin konumu ve açıları büyük sorun. Yan hostes koltuğu çok biçimsiz ve oturulmuyor. Onuda yazdırdık. Ön konsol çok kaba ve kabinden çok yer çalıyor. Arka çamurluğun öne ve arkaya biraz daha uzun olması lâzım. Kaputu sadece Berk uzanıp kapatabiliyor...

Radyatörleri temizlemek çok zor. Alt kısmında zarar görebilecek bölümler korumaya alınmalı. Kabin iç rengi çok açık ve kirlenmeye müsait. Yani ilk etapta gözüme çarpan bunlar. Bunları yazdırdık. Hatta yetkiliyle beraber traktörün etrafında dönüp baya eksik aradık. Sakin bir yerde eni kunu incelesek eminim daha birşeylerde çıkardı. Hatta Ufuk abi bunu bize tarlada denemeye verin biz daha eksik buluruz diye bile takıldı....
MuRaT cAn link=topic=72110.msg834775#msg834775 date=1390732263' Alıntı:
Güzel paylaşım abi devamını bekliyorum

Bişey soracağım abi böyle çok resim eklemeyi nasıl başarıyorsun ben 60 tane ekledim mi konu açılmıyor
Ben resimlerin boyutlarını ufaltıyorum. Ayrıca Facebook gibi bir sitede olur. Oraya albüm olarak atıp. Oradan linklerini resimlere sağ tıklayıp alıyorum. Onları IMG etiketleri arasına koyuyorum. Böylece hiç sorun çıkmıyor. Siteye resim ekleme ile ilgili vidyolarda hazırlayacağım zaten. Kullanma kılavuzu gibi...
bartu link=topic=72110.msg834784#msg834784 date=1390732980' Alıntı:
Güzel bir buluşma olmuş arkadaşlar, buluşmalarımızın 2. İle devem ettiğini kanıtladınız inşallah devamı gelir.
Erkan paylaşım için teşekürrler, sen özdöken den reklem için söz almışsın ama özdöken o fuarda disktiller ekipmanının ve senin Class ın fotosunu oraya asmak için senden izin aldımı acaba? senin Class ı orada görünce şaşırdım, makinem yanımda olsaydı çekip paylaşacaktım.
Abi Özdöken geçtiğimiz sene bana aldığımız bayi yoluyla ulaştı. Kendileri sitemize üyeler zaten. Burada fotoğraflarımı görmüşler ve beğenmişler. Kullanmak için izin ve orijinal fotoğrafları istediler. Geçen sene Avrasya fuarında da yine kullanmışlardı. O zaman standın üzerinde yine büyük boy hem disk tiller hemde çizeller ile fotoğraflarım vardı. O zamanda çok ilgi çektiğini söylemişlerdi. Hatta fuara özellikle davet edip tanışmak istediklerini söyledilerdi. Bu sene de yine gittiğimde site olarak gidip kendilerini ziyaret ettik. Hatta çizel resmini bir dahaki sefere daha büyük bastırıp koyduracaklarını söylediler. Onlar Trakya ' da mibzer tarzı aletlerden daha çok ilgi çekiyorlar falan dediler. Hemde senin traktörünü bilenler hep gelip soruyorlar dediler. Hatta topluca çekindiğimiz arka plandaki resmin yerine seneye büyük boy olarak yine benim bir resmimi koyacaklarını söylediler. Ayrıca sitelerinde de ürünler kısmında benim fotoğraflarım yer alıyor.
gokhanozkan link=topic=72110.msg834796#msg834796 date=1390733908' Alıntı:
Guzel ve dolu dolu bulusma olmus.keske bizde aranizda olabilseydik.resimler icin ayrica eline saglik erkan
Aramızda yoktunuz. Fakat standlarda hep sizden ve programdan bahsettik...
ranger link=topic=72110.msg834846#msg834846 date=1390741470' Alıntı:
Güzel paylaşım Erkan baya fotoğraf varmış bakmaktan yoruldum, maxima sonunda görücüye çıkabilmiş.

Paylaşıma tşk.
Dahada varda yavaş yavaş anca ekliyorum...
umutmalkoc link=topic=72110.msg834858#msg834858 date=1390743208' Alıntı:
güzel paylaşım çok kapsamlı bir gezi olmuş.Gördükçe daha çok üzüldüm şimdi artık bundan sonraki fuarlara
Umut abi sizde Babaeski ekibi olarak gelseydiniz daha güzel olacaktı...
ufukk link=topic=72110.msg834907#msg834907 date=1390750102' Alıntı:
Süpriz hedefi açıklıyorum Tekirdağ kiraz festivali buluşması

En azından güzel bir köfte ve nefis kiraz keyfi garanti.
Bunun üzerine keyifli bir sohbet ve festivale katılan markaları görürüz.
Lakin buna kadar inşallah Traktör firmaları gezilerimizi gerçekleştiririz.
Kiraz festivali güzel olur abi. Eğer harman filan başlamaz ve okulda o zamanlara denk gelmezse gidip buluşmak isterim. Daha hiç gitmedim. Merak ediyorum...