ayçiçeği sezonundan kalan fotolar varmış. onları atayım dedim
romağın tepesinden
25dönümlük tek parça
arada siyahlarda geliyor onları geri atıyorm çuvala dolduruyorz. 0 tohum almıyorz kendimizinkileri ekiyorz.
o gün çuval götürmeyi unutmşz traktörn heryerine siyah kafaları doldurduk kabutun üstüne bile koydum köye kadar gitti
tek tük bu lekeler var bazı kafalarda anlayamadım önemi yok ama meraktan çekmştm
2romorkluk ayçiçeği sardım o gün bu romağa tepesinden hiç inmedim hem deptim hem düzelttm boşluk hiç yok ve malesef giderken o romağı devirdik
aydınları savuturken. görev yerim romork üstü
arada pederin gömlekte çıkmış
99 265s 2010 TD65s
2011 tt65
bizim kesme işimz bittiydi enişte şoför lazm dedi. yardıma gel dedi gittiydim süreken şöle yandan çekivedydim
fordlar diklmiş
çok zahmetli oluyor yaw bunu yanaştırması bide dibi dibine yanaştırmam gerekiyo böle durumda levye çok işime yaradı
buda ben oap*-s her zamnaki yerim
erken saatler ayps-*-s
ergut
karşıdaki bizim eski romork çakma tınaz
zuha-*-s
çobankaya kısacası harman yeri gibi biyer her iş orda görülür ekipmanlar oraya bırakılır odunlar fln
bizim aydınlar
başka köyden akrabamızın özel yapım 4 tekerliyi getirmiştik eski çakma tınazın kancası çatlaktı saramıyorduk. tek palazoğluda ytmiyordu
eniştenin 2000 model disk fren 240s
köşe kovan 165 yada 175ti :S
bildim bileli durur o orda
ne zor bu beyaz ayçiçeği işi yaw kendi gibi foto atmakta zor kız-*sw
---
Film.wmv

romağın tepesinden

arada siyahlarda geliyor onları geri atıyorm çuvala dolduruyorz. 0 tohum almıyorz kendimizinkileri ekiyorz.

o gün çuval götürmeyi unutmşz traktörn heryerine siyah kafaları doldurduk kabutun üstüne bile koydum köye kadar gitti

tek tük bu lekeler var bazı kafalarda anlayamadım önemi yok ama meraktan çekmştm

2romorkluk ayçiçeği sardım o gün bu romağa tepesinden hiç inmedim hem deptim hem düzelttm boşluk hiç yok ve malesef giderken o romağı devirdik

aydınları savuturken. görev yerim romork üstü

99 265s 2010 TD65s

2011 tt65

bizim kesme işimz bittiydi enişte şoför lazm dedi. yardıma gel dedi gittiydim süreken şöle yandan çekivedydim

fordlar diklmiş

çok zahmetli oluyor yaw bunu yanaştırması bide dibi dibine yanaştırmam gerekiyo böle durumda levye çok işime yaradı

buda ben oap*-s her zamnaki yerim

erken saatler ayps-*-s

ergut

karşıdaki bizim eski romork çakma tınaz

çobankaya kısacası harman yeri gibi biyer her iş orda görülür ekipmanlar oraya bırakılır odunlar fln

bizim aydınlar

başka köyden akrabamızın özel yapım 4 tekerliyi getirmiştik eski çakma tınazın kancası çatlaktı saramıyorduk. tek palazoğluda ytmiyordu

eniştenin 2000 model disk fren 240s

köşe kovan 165 yada 175ti :S

bildim bileli durur o orda
ne zor bu beyaz ayçiçeği işi yaw kendi gibi foto atmakta zor kız-*sw
---
Film.wmv