2020 Trakkulüp Trakya Buluşması Fotoğrafları Lüleburgaz / Sponsor Corteva


2020 Trakkulüp Trakya Buluşması Fotoğrafları Lüleburgaz / Sponsor Corteva

Merhaba arkadaşlar bildiniz üzere 01 Şubat 2020 tarihi ile Trakkulüp Trakya Buluşmasını Lüleburgaz' da gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Trakya' nın her köşesinden gelerek bizleri yalnız bırakmayan arkadaşlarımıza ve üyelerimize teşekkür ederiz. Bizlere sponsor olan Corteva firmasına da ayrıca teşekkürü borç biliriz. Bize verdikleri bilgiler gerçekten faydalıydı. İnşallah bu tarz organizasyonları daha da arttırarak devam ederiz. Ayrıca belirli bölgelerdeki arkadaşlarımız lokal buluşmalarda yapabilir. Gerçekten muhabbet ve fikir alış verişi bakımından bu etkinlikler çok faydalı oluyor.

alipasalierkan..........;)



1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg
 
Güzel bir etkinlik oldu , elbirliğiyle hepimiz beraber emek vererek güzel bir organizasyona daha imza attık , Başta sponsor Corteva firması bize sponsor olarak bu güzel ortamı ve imkanı sağladılar , üyelerimiz her biri fedakarlık yaparak kalkıp geldiler , emek ve zaman harcadılar , inşallah elbirliğiyle gelecek dönemde de böyle organizasyonlara hep beraber imza atarız.
 
Gerçekten güzel bir buluşma olmuş
Bu yıl katılamadığım ıçin çok özür diliyorum.
Çiftçiliğin yanındaayrica özel sektörde çalışıyor olmamızdan dolayı katılamadım.herkese saygı ve selamlar.nuray agbeyim ufuk hocam erkan arkadaşıma ayrıca çok teşekkür ediyorum buluşmalar da ayrica gostermis olduklari çabalardan dolayi tebrik ediyorum.
 
TrakKulüp ailemizin buluştuğu çok güzel bir ortam olmuş. Buluşmanın organizesinde emeği geçen başta Nuray abi olmak üzere Ufuk abi, Umut abi, Alper abi ve Erkan'a, buluşmaya uzaktan ve yakından katılarak bu güzel dostluk ortamının oluşmasına katkı sağlayan değerli üyelerimize teşekkürler. İnşallah bu ortamımız daha da büyüyerek uzun yıllar devam.
 

Benzer Konular