EPGİS indirimli fiyatların ÖTV karşılamaları bittikten sonra pompaya yansıyacağını açıkladı. Benzine 27, motorine 25, LPG Otogaza ise 70 kuruş indirim geleceği belirtildi.
2021-01-26 14:06:00
Emmi dur hemen zam diyon ilk defa indirim haberi geldi az sevineydik25 kurus indirim 50 kuruş zam gelir 10 güne kalmaz
10 saniye sevindin ya yeterli yunus. o 10 saniyelik zamanıda da bulamayabilirdirdin. burası türkiye 1 geri üç ileri.Emmi dur hemen zam diyon ilk defa indirim haberi geldi az sevineydik![]()
Türkiye'de indirim haberi duyunca muhakkak zam geleceğinin haberiEmmi dur hemen zam diyon ilk defa indirim haberi geldi az sevineydik![]()
BekliyoruzEPGİS indirimli fiyatların ÖTV karşılamaları bittikten sonra pompaya yansıyacağını açıkladı. Benzine 27, motorine 25, LPG Otogaza ise 70 kuruş indirim geleceği belirtildi.
2021-01-26 14:06:00
Ok atar gibi yapıyorlar zammı, önce geriyorlar fiyat düştü diye sevinirken ok yaydan çıkıyor sonraBulgaristan da yükselmeye başladı merhaba 1 euro şuanda orda nasıl düşüyor enteresan
Yok abi o kadarda değil yinede çok şükür10 saniye sevindin ya yeterli yunus. o 10 saniyelik zamanıda da bulamayabilirdirdin. burası türkiye 1 geri üç ileri.![]()
Bizim sektör de bu yıl (2020_2021)hiç indirim lafı geçmedi paso zamTürkiye'de indirim haberi duyunca muhakkak zam geleceğinin haberiher zaman diyorum bir hafta on güne kalmaz yüklenirler
![]()
Plastik sektöründe fiyatlar 2 kata çıkacak diyor kardeşim bugün gazete de okudum ithal hammedde 2 kata yakın artmışBizim sektör de bu yıl (2020_2021)hiç indirim lafı geçmedi paso zam![]()
Alıştık abi 2020 nin Ocak ayı ile şuan arasında pvc profillerine yüzde 70 den fazla zam geldiPlastik sektöründe fiyatlar 2 kata çıkacak diyor kardeşim bugün gazete de okudum ithal hammedde 2 kata yakın artmış
Yapacağı zam büyükse önce az bi indiriyo genelde sonra şey yapıyo bindiriyo pompayaBulgaristan da yükselmeye başladı merhaba 1 euro şuanda orda nasıl düşüyor enteresan
Burada kalkıp,saplanmadan önce bi iniyor.Bulgaristan da yükselmeye başladı merhaba 1 euro şuanda orda nasıl düşüyor enteresan
Selam abim ağam bizimle eğlenirBurada kalkıp,saplanmadan önce bi iniyor.
Geri geri hız aldıktan sonra,
Süratle saplanıyor.
Sinan selam.![]()
Dostum, bu haberi ben de okudum.Plastik sektöründe fiyatlar 2 kata çıkacak diyor kardeşim bugün gazete de okudum ithal hammedde 2 kata yakın artmış