2021 yılı genel durumu nasil ? olur


Arkadaş lar 2021 için arkadaşımız;ne ekebiliriz? öngörü varmı ?diye sordu.020 ve 021' i yıllık olarak yayınlıyorum.
20200716_125551.jpg
 
Evet ürün rekoltesinin baş mimarı iklim, neyazıkki sanayileşme sonucu atmosfere salınan zehirli gaxlar , küresel ısınma vede iklim değişikliği , , ilerleyen yıllarda çiftçiyi en çok iklim etkileyecek benim görüşüm, sağlığımızıda genetiğiyle oynanmış tohumlar, vede pestisit içeren tarım ilaçları olacak , bunların ismi belli , iki firma, hepimizde kullanıyoruz, yani ben karamsarım , seneye bu seneden iyi olacağını sanmıyorum.
 
Arkadaş lar 2021 için arkadaşımız;ne ekebiliriz? öngörü varmı ?diye sordu.020 ve 021' i yıllık olarak yayınlıyorum.Ekli dosyayı görüntüle 50966
Teşekkürler abi. Buğday ve arpayı don riskine karşın 1-2 kilo fazla tohumla ekilebilir gözü ile bakıyorum... 2021 yılı hasatınında bereketli geçeceğini mahsulün para edeceğini düşünüyorum.
 
Ne hurafe ne de başka birşey. Marifetname kitabından.
Yüzlerce eski yıllardan beri takip edilen istatistik bilgilerine göre yazılmış.
Bu bu kadar aklınızda bir tiyo gibi kalabilir.Iddia ya da tahmin değil, bu da varmış diyebiliriz.Sene ortasinda yagis cok olur,yaziyor.Ama bu sene yaza doğru ve haziranda yağış çok oldu.Buğdaylar hep yatti ,sene ortasında çok yağış oldu.
Hatta geçtiğimiz yıllar da hastalıklar yok olur diye yazıyordu.Gerçekten o yıl bitkilerde, hayvanlarda her yıl yapılan ilaçlara gerek kalmadi.Haşerat dahi kalmadı. Bunları ben fark ettim.Daha var.Yanlış anlaşılmasın ;tahmin değil,dayatma değil,iddia değildir.Belki bir çeşit tio dur.
 

Benzer Konular