Geçen yıl ev alırken kullandım. İpotek için tapu çks. Tabii kredi notu iyi olmalı.Şartları neler bu kredinin
Teşekkür ederim hocam, kaç dönüm tapu istiyor peki?Geçen yıl ev alırken kullandım. İpotek için tapu çks. Tabii kredi notu iyi olmalı.
Ben oturduğum daireyi ipotek gösterdim. Banka zaten exper gönderip değer biçiyor. Üzerine kayıtlı tapu varsa gösterebilirsin. Dönüm olarak ne gerekli bilmiyorum. İlerde ekipman için falan kullanacak olursan büyük olmasında fayda var.Teşekkür ederim hocam, kaç dönüm tapu istiyor peki?
Banada kredi kartını kullan dedi. Kullanmasam ne olur etkisi dedim. Bişey olmaz kredi notun için iyi yönde olur dedi. Bende kullanmıyorum kartıgeçen yıl bende kullandım. tarlanın birini ipotek istiyorlar. ancak bu sene bankacı sürekli arıyor. kredi kartından alışveriş yapın diye. alışveriş yapmayınca faiz yükselir falan dedi. tavsiye etmem o yüzden
olabilir. belki de korkutmak için söylemiştir.Banada kredi kartını kullan dedi. Kullanmasam ne olur etkisi dedim. Bişey olmaz kredi notun için iyi yönde olur dedi. Bende kullanmıyorum kartı
geçen sene faizler çok düşüktü o zaman çekmiştik 3 yıla geri ödemesi 300 bin veya daha azdı sanırım tam hatırlamıyorum250 bin TL için yıllık faiz kaç ödeyeceksiniz