3.Geleneksel Trakkulup Ankara Buluşması..

Buluşmaya katılacak kişiler

• Kullanılan toplam oy
    64

Ynt: 3.Geleneksel Trakkulup Ankara Buluşması..

arkadaşlar ben az önce fatihle konuştum buluşmaya o da katılacak her türlü destek çıkarım ben dedi..

Arkadaşlar, kötü bir haberim var. Az önce akademik takvime baktım, 17-29 arası finaller var. 30 Ocak olsa ne dersiniz?

Mustaf-a link=topic=36936.msg314815#msg314815 date=1292260688' Alıntı:
Arkadaşlar, kötü bir haberim var. Az önce akademik takvime baktım, 17-29 arası finaller var. 30 Ocak olsa ne dersiniz?

patron sensin ... sen olmazsan olmaz ...

Ne patronu abi ya...

Tarih hakkında ne düşünüyor millet önemli olan o, son anda oyun bozan gibi oldum kusura bakmayın.

Mustaf-a link=topic=36936.msg314893#msg314893 date=1292270171' Alıntı:
Ne patronu abi ya...

Tarih hakkında ne düşünüyor millet önemli olan o, son anda oyun bozan gibi oldum kusura bakmayın.
patron bi kusuru olmaz abi ama ağır abi ayarlar buluşmayı yine :) olmazsa hitit üniversitesinin akademik takvimini değiştirir :):)

cubuklu06 link=topic=36936.msg314897#msg314897 date=1292270415' Alıntı:
patron bi kusuru olmaz abi ama ağır abi ayarlar buluşmayı yine :) olmazsa hitit üniversitesinin akademik takvimini değiştirir :):)

:) Yapar, onun gücüne bizim hayallerimiz bile erişemez...

şimdi biz toplansak bir yerde mustafa sen olmasan .. birisi çıkıp deseki bize ey ahali kimdir sizin lideriniz çıksın ortaya dese .. biz ne yapacağız .. sensiz olmaz .... :)

bende gelebilirim ilk defa olur benim için ve fendt kullanıcısı varsa onlarda gelirse sevinirim bilgi almak için.önceki buluşmalar nasıldı neler yapıldı anlatabilirmisiniz

Çağrı link=topic=36936.msg314932#msg314932 date=1292275241' Alıntı:
30 da olur neden olmasın :)
Buluşma tarihi;19 du 29 du 30 du derken 40 yaşımıza geldik.. Yaşlandığımı hissettim,:( bastonla gelecez heralde bu buluşmaya..

fanthom_19 link=topic=36936.msg315167#msg315167 date=1292353037' Alıntı:
bende gelebilirim ilk defa olur benim için ve fendt kullanıcısı varsa onlarda gelirse sevinirim bilgi almak için.önceki buluşmalar nasıldı neler yapıldı anlatabilirmisiniz
1. ve 2. buluşma konularında yeterli bilgi ve fotoğraflar var.. Çok keyifli ve unutulmayacak bir gün olduğu kesin.. Katılmanızı tavsiye ederim şiddetle..

herkeze selamlar arkadaşlar anlş-*s.ben geldim yine eğer bi aksilik olmaz ise kabul ederseniz bende katılmak isterim alk-*sfakat söz vermiyorm geçen yıl gelicem dedim gelemedim mahçup oldum sizlere. karış-*-sTRAKKKULUBÜ seviyorm güçç*-*

net kesin bir tarih daha tam açıklanmadı sanırım ... bu konuda insiyatif kullanmak lazım ... bence bunu nail abi halletsin .... iş nedeniyle geçen buluşmadan bu yana sadece bir defa fuar için konyaya vede bir iki kez iş için kayseriye gittim .. bir yıldır sivasta patlayacağım .. bu buluşmayı mihenk alarak bir kafa tatili yapmam lazım ... :)

agusta80 link=topic=36936.msg315192#msg315192 date=1292357373' Alıntı:
herkeze selamlar arkadaşlar anlş-*s.ben geldim yine eğer bi aksilik olmaz ise kabul ederseniz bende katılmak isterim alk-*sfakat söz vermiyorm geçen yıl gelicem dedim gelemedim mahçup oldum sizlere. karış-*-sTRAKKKULUBÜ seviyorm güçç*-*
Ve a.slm.. hg..neden kabul etmiyelim..Bir defa katılsanız diğerini iple çekeceğiniz kesin..
OkayKANGAL link=topic=36936.msg315194#msg315194 date=1292357895' Alıntı:
net kesin bir tarih daha tam açıklanmadı sanırım ... bu konuda insiyatif kullanmak lazım ... bence bunu nail abi halletsin .... iş nedeniyle geçen buluşmadan bu yana sadece bir defa fuar için konyaya vede bir iki kez iş için kayseriye gittim .. bir yıldır sivasta patlayacağım .. bu buluşmayı mihenk alarak bir kafa tatili yapmam lazım ... :)
Okay tarih belirlemek beni aşar, diye düşünüyorum..:) Fakat sabırsızlıkla beklediğim kesin, özledim beyaw ne yalan söyliyeyim.. Bu yıl bende Eskişehir den öte geçemedim..:(

öyle deme nail abi başımıza bir büyük lazım .... :) o da sensin ... yoksa annemiz izin vermeyebilir ....

Abilerim bu iş mahalle maçlarında takımı sen seç :Ben seçmem sen seç :bende seçmem işine döndü ciddi karar verin kim seçecek takımı?

Ağır abi link=topic=36936.msg315256#msg315256 date=1292404480' Alıntı:
tarih 30 ocak yer ankara ama mekan belli değil sadece :)
hacı siz gelin hele mekan işi kolay buluruz bi yer...

Ankaralı arkadaşlar boşdurmaz.. Bi cafe falan kapatırız trakkulübe ayrılmıştır diye..Hele siz bi yola düştük deyin.. Mekanlar emrinizde :)
Yazamıyorum kusura bakmayın..Giremiyorum pek nete..Okuyup çıkıyorum ancak.. Ama buluşmaya katılıcam inş ölüm kalım olmazsa :)