Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Otomatik pullukta başarılı olduğunu değinmek istedim ünlü nün..lafi nerenle anlıyorsun yada neden her iletide bana satasmak gereği duyuyorsun anlamıyorum seni
Otomatik pullukta başarılı olduğunu değinmek istedim ünlü nün..lafi nerenle anlıyorsun yada neden her iletide bana satasmak gereği duyuyorsun anlamıyorum seni
Bunlar adama 1 cıvata bile vermezler kullanım hatası diyip geçiştirecekler daha önce ünlü den problem yaşadım 100 liralık bi parcaya 1250 lira istedi bidaha tövbe
Geçmiş olsun, bence firmaya bildir, haberleri olsun.
Bence ünlü firması trakkulup için değişim yaparak marka imajını güçlendirmek ister.
Bundan sonra pullukla mavi boncuğu ciftcekeri bağlama, pullukları kopariyo [emoji6]
Geçmiş olsun, bence firmaya bildir, haberleri olsun.
Bence ünlü firması trakkulup için değişim yaparak marka imajını güçlendirmek ister.
Bundan sonra pullukla mavi boncuğu ciftcekeri bağlama, pullukları kopariyo [emoji6]
Benim 2006 model 4 lü inç ayarlı mavi renk pulluğumda başıma geldi kulak uçları koptu . Firma da kabul etti o dönem kullanılan malzemenin yetersiz geldiğini söyledi ama aradan geçmiş 10 yıl