Cok geçmiş olsun diyecek bişey bulamiyorum Allah size sabır versin umarım faili biran önce bulunur en azindan dost kim düşman kim bilinirJandarmaya gittim. Adli bir olay olduğu için size herhangi bir bilgi veremeyiz dedi. Allah'tan hayırlısı artık.
Cok geçmiş olsun diyecek bişey bulamiyorum Allah size sabır versin umarım faili biran önce bulunur en azindan dost kim düşman kim bilinirJandarmaya gittim. Adli bir olay olduğu için size herhangi bir bilgi veremeyiz dedi. Allah'tan hayırlısı artık.
Sözleşmedeki rayiç değerden farklı mı verdikleri fiyat?Verilen zararın tamiri yerine kasko şirketi pert olarak işlem yapmayı düşünüyor. Yılbaşından önce süreç sonlanacak tahminimce 26 27 Aralık gibi. Verecekleri paraya traktör bulmam zor. Üstüne 50 100 koyup alacağım Allah izin verirse. Temiz 5455 veya 5460 bulabilirsem alacağım bulamazsam nasip artık.
Henüz rakam vermediler ama pek umutlu değilimSözleşmedeki rayiç değerden farklı mı verdikleri fiyat?
Tamiri ne kadar TutuyorHenüz rakam vermediler ama pek umutlu değilim
Ben ufak bir araştırma yaptım, şu bilgilere ulaştım. Sigorta şirketleri çok tehlikeli, fırsat vermeyiniz. Tahkimden haberiniz olduğunu bilirlerse fazla uzatacaklarını sanmıyorum ama yine de güven olmaz onlara.Henüz rakam vermediler ama pek umutlu değilim
Gözle dıştan kontrol sonucu 92.000 TL tutuyor. Şirket sökmeye müsaade etmediğinden pompa ve beyin ikilisine deneme sonucu bozuk çıkarsa 150.000 TL tutabilir diye yazı gönderdi servis. 10 iş gününde karar verecekler.Tamiri ne kadar Tutuyor
Şirketin size ödeyeceği tahmini tutarın üstüne 150binlira eklense muadil motor alınır mı ?Gözle dıştan kontrol sonucu 92.000 TL tutuyor. Şirket sökmeye müsaade etmediğinden pompa ve beyin ikilisine deneme sonucu bozuk çıkarsa 150.000 TL tutabilir diye yazı gönderdi servis. 10 iş gününde karar verecekler.
Bilmiyorum ki teklif sunsunlar bakalım ne diyeceklerBazen perte cikan araclari sigortadan yine aracin sahibi satin aliyor, boyle bir imkan olabilir mi
Piyasada satılık traktör yok ki ne yapacağımı bilemiyorum. Tamir etseler daha iyi olur benim için.Şirketin size ödeyeceği tahmini tutarın üstüne 150binlira eklense muadil motor alınır mı ?
bu adiliği kimin yaptığı konusunda bir bilgiye ulaşabildiniz mi?Piyasada satılık traktör yok ki ne yapacağımı bilemiyorum. Tamir etseler daha iyi olur benim için.
Rapor çıkmadı henüz ama çıksa da bilgi veremeyiz dediler. Içim içimi yiyor.kimin yaptığı konusunda bir bilgiye ulaşabildiniz mi?
zor durum allah sabır versin.Rapor çıkmadı henüz ama çıksa da bilgi veremeyiz dediler. Içim içimi yiyor.
Sigorta sirketi zararinin tazmini icin belki jandarmadan isteyip alabilir.Rapor çıkmadı henüz ama çıksa da bilgi veremeyiz dediler. Içim içimi yiyor.