80-66 KARANLIK SOKAKLARDA

Ynt: 80-66 KARANLIK SOKAKLARDA

Salih, biri görecek bu ne yapıyor gece gece fotoğraf çekiyor diyecek sonra açıklayamazsın da. :) Paylaşım için sağol...

paylaşim için teşekkürler
birgün yanliş anlaşilmadan içeri falan alırlarsa hiç şaşırmam salih zuha-*-s

:D :D yorumlar ıcın sagolun gercekten durumu ozetledınız alk-*s
resımlerı cektıgımde saat 10-11 cıvarıydı o sokakta bıraz tenha adam evın onune cekmıs motoru cekerkn bıde flas patlıyor ıyıkı bırsey dıyen olmadı gorselerdı zor bı durum adama trakkulup desem anlamaz kii :S :S

salih link=topic=15514.msg141431#msg141431 date=1232781372' Alıntı:
:D :D yorumlar ıcın sagolun gercekten durumu ozetledınız alk-*s
resımlerı cektıgımde saat 10-11 cıvarıydı o sokakta bıraz tenha adam evın onune cekmıs motoru cekerkn bıde flas patlıyor ıyıkı bırsey dıyen olmadı gorselerdı zor bı durum adama trakkulup desem anlamaz kii :S :S
zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s adam sen bana küfür mü edion diyip snip-*-s sop-*-sa

görsünler kimse bi,şey demez salih gece çekiminden kaynaklanan kırmızılık farklı bi loş ortam yaratmış 80 e romantik 8066 olmuş :)

görsünler kimse bi,şey demez salih gece çekiminden kaynaklanan kırmızılık farklı bi loş ortam yaratmış 80 e romantik 8066 olmuş

))) ))) ))) ;D ;D ;D ABI NE ADAMSIN YA DEMEK HAŞIN 80 IN GORUNMEYEN YUZUNU ORTAYA CIKARDIM HELAL BANA ;D ;D