95-80 OFF-ROAD YAPIYOR:)

Ynt: 95-80 OFF-ROAD YAPIYOR:)

yusuf amcaaaaa ;D ;D ;D bılader bu sene de drıft yerıne of road sezonu acıldı kulubumuzde zuha-*-s zuha-*-s ahh ahhh sımdı canım ıstedı bak benımde 55 burnumda tuttu valla :(

ertac sahın link=topic=50673.msg508218#msg508218 date=1326149872' Alıntı:
yusuf amcaaaaa ;D ;D ;D bılader bu sene de drıft yerıne of road sezonu acıldı kulubumuzde zuha-*-s zuha-*-s ahh ahhh sımdı canım ıstedı bak benımde 55 burnumda tuttu valla :(
:D :D

Drift modası geçti,herkes off roada... ;D Süper olmuş yalnız...

ysfecem35 link=topic=50673.msg508082#msg508082 date=1326142925' Alıntı:
hava filtresinden su alırsa görürsün sen gününü a oğlum....

Gösteririm ben sana der gibi yazmış Yusuf amca... :) :D

Trakkulupten ötürü suç üstünde yakalamış yusuf amca :D izmirlinin drifti de böyle olur kar yok tabi suların içinde ;D

;D zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s ;D drift sezonu açıldı canımı istettin bak ilk fırsatta köye gidip karda bi drift çekem bizim iskeletorla :D suya girersem hava filtresi su alır heralde : ' (

Yusuf amcama selam olsun buradan. İtirafta bulunayım. Beni aradı cihan bileder dedi çok canım sıkılıyo bileder. Tümoyı şaha mı kaldırsam yoksa çekiştirsem mi :S ben zor zaptettim :D

doganbey1 link=topic=50673.msg508367#msg508367 date=1326193286' Alıntı:
Yusuf amcama selam olsun buradan. İtirafta bulunayım. Beni aradı cihan bileder dedi çok canım sıkılıyo bileder. Tümoyı şaha mı kaldırsam yoksa çekiştirsem mi :S ben zor zaptettim :D
olum nekadar yalancı bi adamsın lan sen :D

Burdan yusuf amcaya seslenmek istiyorum yusuf amca evlatlık alsana beni :) içkim yok sigaram yok karı kız ayaklarım hiç yok :) akşam 8 de yatar sabah 7 de kalkarım gece ikilere üçlere kadar bilgisayar başında hiç işim olmaz ))) tarladan gelır tarlaya giderim bu evlat hayrsız evlat motoru ne hale sokuyor dilberim motoru nasılda hor kullnıyor bn usulca gider usulca gelirim eve :D off road nedir hiç bilmem noo-*-s drift de bana ters :D

Bilader bu dörtlükte sana :)

agustos da ekilen darıdan
bal yapmayan arıdan
kocasından sonra kalkan hanımdan
traktörle off road yapan evlattan hayır gelmez zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

Ağır Abi link=topic=50673.msg508405#msg508405 date=1326197320' Alıntı:
Burdan yusuf amcaya seslenmek istiyorum yusuf amca evlatlık alsana beni içkim yok sigaram yok karı kız ayaklarım hiç yok akşam 8 de yatar sabah 7 de kalkarım gece ikilere üçlere kadar bilgisayar başında hiç işim olmaz tarladan gelır tarlaya giderim bu evlat hayrsız evlat motoru ne hale sokuyor dilberim motoru nasılda hor kullnıyor bn usulca gider usulca gelirim eve off road nedir hiç bilmem noo-*-s drift de bana ters :D

Bilader bu dörtlükte sana :)

agustos da ekilen darıdan
bal yapmayan arıdan
kocasından sonra kalkan hanımdan
traktörle off road yapan evlattan hayır gelmez zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

ısparta ziyaretinde görüşcez hasan bey slk-*-s zuha-*-s zuha-*-s

güzel memleketim benim bir yerde kar bir yerde yağmur bir yerdede sıcak her mevsimi kendini aratıyor güzel paylaşımm alk-*s alk-*s

harun oluk link=topic=50673.msg508411#msg508411 date=1326198172' Alıntı:
güzel memleketim benim bir yerde kar bir yerde yağmur bir yerdede sıcak her mevsimi kendini aratıyor güzel paylaşımm alk-*s alk-*s
çok doğru abi heryeri ayrı bi cennet memleketimizin.