ACİL YARDIM EDİN....

• Konbuyu başlatan kuyucakli_26
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
K

kuyucakli_26

Arkadaşlar benim oyunda bazı traktörler takılıyor yani tam hızlanıyorum 43. vitese geliyor sonra takılıp 1.vitesten başlıyor hızlanmaya YARDIM EDİN LÜTFEEEEEEEEENN!...........

Ynt: ACİL YARDIM EDİN....

kuyucakli_26 link=topic=194.msg865#msg865 date=1196266097' Alıntı:
Arkadaşlar benim oyunda bazı traktörler takılıyor yani tam hızlanıyorum 43. vitese geliyor sonra takılıp 1.vitesten başlıyor hızlanmaya YARDIM EDİN LÜTFEEEEEEEEENN!...........

Hiç başıma böyle birşey gelmedi, ilginç bir durum...Oyunun save dosyalarını kaydedip tekrar yüklemeyi bi dene istersen...

Benim geldi bana genelde ön yükleyicili jd oluyor.Kepçe çok aşağıda olduğu zman galiba yere çarpıyor

marksman link=topic=194.msg961#msg961 date=1196369074' Alıntı:
Benim geldi bana genelde ön yükleyicili jd oluyor.Kepçe çok aşağıda olduğu zman galiba yere çarpıyor

Evet bak bu doğru... ok*0*- O

K

kuyucakli_26

Arkadaşlar benim tvt de oluyor case de oluyor

O zaman kesin bir sorun var, bende de bir zamanlar keydetme sorunu oluşuyordu sonra kendiliğinden düzeldi...

dostum case de bendede oluyordu casenin aletlerini düzensiz bi şekilde koyarsan alet traktöre takılı olmasada traktörü bir yere çarpmışgibi oluyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...