Akaryakıta çifte zam

Batiyormuyuz yoksa bazilari bizi suyun dibine mi itiyor?

Bu durumda dukkan sahibi, ciftci, kobi sahibi ya da baska is yapanlar ayakta durmak, iflas etmemek pesinde olmali. Kar hesabi yapilmali ama hedef zarar etmemek olmali, kar az da olsa olur.
Bu şartlarda kâr etmeyi geçtim ayakta durmak bile zor Rabbim cümlemizin yardımcisı olsun
 
Baktin dort bes kisi kistirdi dovuyor, elinden birsey gelmiyorsa kafani korumaya calisirsin degil mi, oyle birsey iste.
Son 1 yıldır kar etmek diye bişey yoktur mevcutu korumak önemli 🙂
Baktin dort bes kisi dovuyor, elinden birsey gelmiyor, kacamiyorsun da, ellerinle kafani korursun ya, oyle bir sey iste. Biz neden dayak yiyoruz, bizi dovenler kim, kiskirtan destekleyenler kim? Biliyoruz, bildigimizi de biliyorlar.
 
İktidar degisse bile sihirli deynekleri yokya ,en az 3 yıl hata yapmadan yonetmeleri lazim ki kötü gidiş dursun ...düze cikmak icinse en az 10 yıl daha
6 ayda değişir 2 senede düzelir..dışarıda 2 trilyon dolar boş boş bekliyor 400 milyar doları gelse çok şey değişir..babacan millet ittifakına katılıp ekonomi bakanı olacak.. ekonomi işi güven işi..hesap veren iktidara para gelir..sırf erken seçime gidelim dese 5 tl birden düşer.. iktidarın değişmesi şart..
 
Arkadaşlar batma felan değil artık faciadayız. Konuşmayı dahi canım istemiyor bugun faizi %30 lara çıkarsalar düzeltmek en az 6 ay sürer düze çıkmamız ise çok ama çok uzun sürer psikolojimiz bir kere bitti faizi artırsalar bu fiyatlardan dolar alanlar buyuk zarar eder para tl dönmez artık kolay kolay sorun şu 2022 3 ocakta enflasyon açıklanacak büyük ihtimalde yüksek olacak faiz atmazsa aradaki makas 10 puanı geçecek o günleri düşünemiyorum bile inatlaşma ta fayda yok 😢😢😢😢😢😭😭😭
 

Merkez Bankası piyasaya 83 milyar TL verdi​

17 Aralık 2021 13:00
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), bugün miktar yöntemiyle düzenlediği 24 Aralık vadeli repo ihalesi ile piyasaya 82 milyar 999 milyon 999 bin 960 lira verdi.


İhaleye 252 milyar 920 milyon liralık teklif geldi.
İhalede basit faiz yüzde 14 olurken, bileşik faiz ise yüzde 15,01 seviyesinde gerçekleşti.

Dövizin yükselmesinin asıl sebebi MB faizle para sürüyor. TL alanlar gidiyor döviz alıyor. Yıl sonuda tabloda kar gözüksün diye, ülkeye kurşun sıkıyor. Piyasaya para vermezse döviz kuru düşer.
 
Son düzenleme:
Screenshot_20211218-105116_TikTok.jpg
 

Benzer Konular