İşte mazot durduk yere 60 ₺ yi geçti.
Bakıyorum petrol fiyatı uluslararası piyasalarda neredeyse bir aydır aynı fiyat, ama bizde mazota zam üstüne zama devamke.
Bu zamları uygun görenler hangi okulları bitirdi hep merak ediyorum, demekki bunlara üçgenin iç açıları toplamını öğretmemişler gittikleri okullarda, başka şey öğrenmişler belli.
Bundan sonra hayatında hiç lazım olmayacak şeyleri öğretmemek lazım okullarda, üçgenin iç açıları toplamı bana hiç lazım olmadı, ama şu akaryakıta zam yapmanın formülünü öğreten bir okulda eğitim alsaydımda, yaşarken hiç olmazsa her zam yapılışında şok olmasaydım diyorum kendime.
Nasıl formüller var haberimiz olmamış, enflasyonla mücadele tabi edemeyiz, ama şanslıyızki bizi yönetenler biliyo, çok cahil adamlarız ama bi o kadarda şanslıyız değilmi, durduk yere zam yaptıkça enflasyonla mücadelede çığır açan dehalar bizi yönetiyo, bizde dünyadan bi haber gezelim ortalıkta, çalışmamızın emeğimizin karşılığını görmemiz iyi oluyor, dahada çok zam enflasyonu yener.
Neymiş? Enflasyonla topyekün mücadele. Akaryakıta zam formülü öğrenmek lazım acilen, üçgenin iç açıları toplamını öğrenen kadar yediğim sopayı zam formülü öğrenirken yeseydim keşke.