Akıllı Güç Yönetimi????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ynt: Akıllı Güç Yönetimi????

erkan kardeşim polomiklere girme ..gerek yok zaten .. senin savunduğun traktör doğru bir traktör ..

atilla link=topic=8148.msg92793#msg92793 date=1225822128' Alıntı:
erkan kardeşim polomiklere girme ..gerek yok zaten .. senin savunduğun traktör doğru bir traktör ..

Elimden geldiğince girmemeye çalışıyorum fakat gerek özel mesajla gerekse bu yolla buna çekiliyoruz hatta konuda yazdım

' ' ' ' ' ' konuyu farklı yöne çekerekte farklı bir ortam oluşturmak ta mümkün ' ' ' ' ' ' akıllı güç yönetimi döndü pilav üstü dönere yanındada şalgam suyuna orta acılı

şimdiye kadar hep sizleri tanıyan , muhabbet eden bir üye bir kardeş gibi yazmaya çalıştım . artık bir yönetici olarak yazmak istiyorum bu yazımı ...

erkan konunun asıl çıkış noktasını , gelişmesini ve iletinde yazdığın eski mesajların nasıl bir dönemde ve durumda yazıldığını hepimiz biliyoruz. sanmaki o mesajları savunuyorum hayır ama problemin doğuş noktasını göz önünde blundurarak yazmaya çalışıyorum . ama bir yandanda o karara bağladığımız eski muhabbetleri açmakta istemiyorum ama belliki açmak lazım . sen konu hakkında bilgili , teknik bilen birisin ve gerçekten o malum markanın fanatikliğini ( özellikle yazdım ) yaptın ve dikkatleri üzerine çektin . sen diomodesin yaptığını yapmadın bunun için çok teşekkürler , lakin sende biliyorsunki sürekli imalı ve kısa cümleler kullandın yeri gelince bende dahil olmak üzere hepiimiz yaptık ama sen biraz fazla yaptın ve dikkat çektin ve ihale sende kaldı. belki tek hatan bu oldu ....

diomodes arkadaşımızında o malum ipleri koparan mesajını hatırlıyoruz. mizaç olarak pekte genel site jargonuna uymadı . bilgili ve tecrubeli olduğu hissedilmeseydi eğer kesinlikle banlanmak ( aslında hiç bir şey ifade etmez) gerekirdi . kendisinden kavgalarla değilde paylaşımlarıyla faydalanmak istiyoruz. şimdi o kadar lafı sayıpta gonzales deyince sinirlenmek gerçekten olmaz . yani bu sonuçta bir site ve insanlar yazıyor bende bizim el arabası en teknolojiği onu iten bende en iyi motor desem bir söylersin iki söylersin anlamazsam ne halin varsa gör dersin ... tartışırken kesinlikle bir sonuca varıp kazanmak şart değil . burada jd teknik bölümünde akıllı güç yönetimi hakkında paylaşımlar yapılmakta , üyelerin soruları blenler tarafından cevaplanmaya çalışılmakta . hepsi bu . hatta ilk mesajtan sonra erkan gerçekten dediği gibi alttan aldı bu ortada . şimdi bunu devam ettirecek gün geçtikçe kızışacak kavgaa . bunu sağlamak için tetikte bekler bir haliniz var ....

lütfen arkadaşlar yapmayın ... bilgileriyle sitede popüler olan yazıları takip edilen kişilersiniz ve bunu böyle devam ettirin ....

Görüyorum ki eski defterler karıştırılıyor. Evet ben o yazımda dozu biraz fazla kaçırdım ama site üyelerine sorun bakalım yüzde kaçının da yapmak isteyip de yapamadığı bir şeyi yaptım. Ben o mesajda dozu biraz fazla kaçırdım ama anlatmak istediğim şey konusunda haksız olduğuma dair hiçbir mesaj gelmedi. Aksine birinin bunu yapması gerekiyordu iyi oldu anlamında özel mesajlar bile aldım. Madem o kadar ilkeliydiniz madem o laflar terbiyesizceydi ve hakaretti, peki sizin bu yaptığınızın bir farkı var mı? Hakaret ölçen bir makinanız mı var? Gonzales derken dalga geçiyorsunuz. Fenot derken de bu ülkenin çiftçi insanlarını aşşağılıyorsun. Benim köylüm Fendt diyememiş de Fenot demiş. Bu elitist tavrın anlamı ne? Sen kendini çok kültürlü ve elit mi görüyorsun? Bu aristokrat tavırlar, sitedeki bir çok insanı hakir ve küçük görmeler ne anlama geliyor kardeş? Sen daha henüz benim kim olduğumu bile bilmiyorsun. Burda sen şöylesin sen böylesin tarzı bir tartışmaya da girmeyeceğim. Çünkü hem yaş olarak hem de bir çok konuda dengim bile değilsin. Teknik konuşmaları çok seviyorsun ama mektepli ve alaylı diye bir tabir vardır. Sadece mektepli olmak yetmiyor, sadece alaylı olmak da yetmiyor. Bu arada benim Fendt traktörleriyle de bir problemim olduğu gibi bir hava esiyor. Bunu da anlamış değilim. Beni bu sitede tanıyanlar var ve benim Fendt traktörleriyle alakalı neler düşündüğümü bu arkadaşlar da çok iyi bilirler. Benim problemim burada her foruma atlayıp da alakalı ya da alakasız yorumlar yapan arkadaşlar. Bundan hakikaten rahatsızlık duyuyorum. Benim gibi rahatsızlık duyan bir sürü de insan var. Ben bunu açıkça ifade ettiğim için tepkiyi ben çektim. Ama aslında ben kral çıplak diyen kişiyim. Benim bu güne kadar hiçbir forumda Fendt filancadan iyi filancadan kötü diye bir yorumumu gören var mı? İnsomnia arkadaş, insomnia senin düşünme yeteneğini biraz köreltmiş gibi geliyor bana.

Yaş ne olursa olsun özür dilemenin yaşı yoktur önemli olan yaşa göre seviyeyi bilmektir

İnsomnia = bir tür uykusuzluk hastalığıdır

Bunu birkaç kez yazdım bu nici kullanmamın başka bir nedeni var bilen bilir bilmek isteyen de çokta ısrar ederse öğrenebilir

böyle bir rahatsızlığım yok buna etki eden yada düşünme yeteneğimi yönlendiren yada belirleyen bir durumumda yok ayrıca hiç tanımadığım kişiyi bukadar kısa sürede çözecek fal bakma özelliğimde yok

erkan bu olay kapansın ...anlamsız bir tartışma ...gerekte yok.. fendt in rakipleri bile fendt i kabul etmiş...

atilla link=topic=8148.msg92871#msg92871 date=1225828338' Alıntı:
erkan bu olay kapansın ...anlamsız bir tartışma ...gerekte yok.. fendt in rakipleri bile fendt i kabul etmiş...

Ben elimden geleni yapıcağımdan hiç şüpheniz olmasın abi

şimdi bir ben bir insomnia bir diomodes birbirimize laf yetiştirip duracak halimiz yok değilmi . sanırım ben yönetim adına kendi adıma ve sizde kendi adınıza söylenecek herşeyi söylendi. sonsuza kadar tartışamayız. akıllı güç yönetimi adına bu başlık altında daha fazla bilgi alış verişi yapılamayacağı da ortada. konu amacını açmış durumda . bu durumda konuyu kilitlemenin en mantıklı şey olacağını düşünüyorum .

sanırım bana hak verirsiniz......

NOT : konuyu açan Doyranlı arkadaştan açtığı konunun bu şekilde sonlandılmasından ötürü özür diliyorum .

-- KİLİT--

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...