Ynt: Akın Tarım Römork
ramazanpullu link=topic=50621.msg508332#msg508332 date=1326189205' Alıntı:
konu römorktan açılmışken 2 tane ergun tuncer yapımı var eksik yerleri çok
1 arka kapak giderken yolda açılıyor
2 makasların somunları gevşiyor düşüyor delik olması gerekiyordu civatalarda
3 römorka taktığımız okun civatası geşiyor yuvarlak yer farkına varmasak yolda çıkacakmış
4 okun civatalı bağlantı yerlerinde dolgulu boru olması gerekiyordu yok
5 arka kapağı yana açtımız zaman boşta kalıyor en son kalktığında yere değiyor yan tarafa bağlantılı olması gerekiyordu
kısaca kalite konusunda eksikleri var
çok doğru konulardan bahsetmişsin abi artık çoğu kişi usta oldu daha doğrusu kaynak makinasını azda olsa kullanmayı bilen usta oldu başımıza...piyasada hızlı olduğundan herkes rekabet içinde tecrübeli eski firmaların adı bile anılmaz oldu... bizim eskişehirde aksoylu römork vardı şimdi treyler üretimine geçti yılda 1-2 tane anca römork yapıyordur ama adamların yaptıklarında anlattığın hiç bi sorunu yaşamazsın yine eskişehirde yurtseven diye bi yer vardı tarım aletleri satıyordu şimdi bunlarda üretici oldu yalan yanlış birşeyler yapmaya çalışıyorlar zuha-*-s

ürettikleri römorklardan komşumuzda var aldım bir kez römorka buğdayı doldurdum boşaltırken arka kapağı üstten açmıştım alttan açma sistemi var ama açılmıyordu zuha-*-s damperi tam kaldırdım arka kapak buğdayın ittirmesiyle doğal olarak öne geliyor ama bu kapak tekere deymiş

öne yürüyeyim dedim bi baksam ön tekerler dönüyor arkalar frenliyor yine bi komşu palazoğlu 5tonluk aldı büyük ilaveli süslü birşey ama kapakların arasından içerisi gözüküyor

özka markada lastikleri var 900-16 lastikleri 2 kez yarıldı zuha-*-s