Alem Buysa Kral Kim.?

:) 2012 nin ilk videosunu çektim, malum havalar oldukça soğuk. don-*s Hayvanların gübresinin bir kısmını direkt ahırdan remorka atıyoruz, bir kısmını da el arabası ile dışarı çıkartıp remorka yüklüyoruz. 40 baş hayvan var remork 5-6 günde doluyor, haliyle boşaltmamız gerekli. Kar, kış, yağmur çamur demeden bu iş mutlaka yapılmalı. Onun için kral her daim çalışmak zorunda, 15/40 motor yağı, Perkins orjinal filtre kullanıyorum, kızdırma bujisi yeni, hava filtresini komple yani aldım. Akü geçen sene alındı ve 135 Amper, MUTLU marka. Ne kadar soğuk olursa olsun altına ateş yakmadan, eter sıkmadan çalışıyor. Marşa basma süresi uzun olsa da çalışıyor.:)
http://www.izlesene.com/video/mf-265-s-cold-start-18-derecede/5497841
arab-*-*
mf 265 s karlı yollarda

Ynt: Alem Buysa Kral Kim.?

Kolay gelsin abi, maşallah akü baya iyi çevirdi, kış hazırlığını iyi yapmışsın yoksa epey zorlanırdı kral. Yalnız römork dampersiz galiba, boşaltmak zor olmuyor mu ?
Paylaşım için teşekkürler...

Bir an çalışmayacak sandım... :) Kralın maşallahı var....Kolay gelsin amca...Her taraf bembeyaz kral kırmızı Alemin kralı.... :D

paylaşım için teşekkürler nail abi
bu soğukta biz havuccular bile yatıyoruz maşallah sen durmuyon kralda çalışmam demedi :D

calıstırmısken bızım 55 ıde bır cekmeye gelseydın naıl abı :D 5 - 6 gun rahatsın artık... emegıne saglık ok-*-s

varol nail abi alem buysa kral mf 265 abi oa kadar zorlamana gerek bır kişi manifoltdan vbiraz ateş tutsun tırkadan alır marş dinamosunuda fln bu kadar üzmezsin fazla tutma ama :D

valla helal olsun krala ama bayağı bi gıv gıv etti :D bugün sabahta bizim kara doğan donmuş -11 derecede tek marşta çalıştı 266 sonrada çektik doğanı çalıştırdık :)

maşallah kolay gelsin abi römork çok kötü kötü derken dampersiz onun yıkmasıda beladır biz pancarda az toprak yıkmadık elimizle allah sabır versin. kralın da maşallahı var .. :)

:D ha gayret beyaaaa ha gayrettt. Yeter ama Nail abi bu paraları ne yapacan artıkın al bi Kubota da bak keyfine. Adam kar altında kalmış motoru tık demeden çalıştırıyo ;D ;D

Helal krala..

Nail aga pintiliği bırak.Römorka damper yaptır.Bu dünyaya tekrar gelmeyeceksin biliyon değilmi.,

Ben 1972 model manisa tek römorka damper koydurdum. iki yıl önce demir ilave.4 dikme (baba).Kapakları da ikiye böldü,4 kısa ek yay dahil 1800 tl ödedim. Tavsiye ederim.Yaş ilerliyor.

paylaşım için teşekkürler.

kralın canı istemesede nail muhtarın baskısına dayanamadı

Kolay gelsin.. Kralda iyi çalıştı :) Marşa Kısa kısa basarsanız daha kolay çalışır, marş dinamosu zorlanmaz. Kısa Kısa ısıtarak..