Alem Buysa Kral Kim.?

14.06.2009
19,061
1,839
Kütahya

:) 2012 nin ilk videosunu çektim, malum havalar oldukça soğuk. don-*s Hayvanların gübresinin bir kısmını direkt ahırdan remorka atıyoruz, bir kısmını da el arabası ile dışarı çıkartıp remorka yüklüyoruz. 40 baş hayvan var remork 5-6 günde doluyor, haliyle boşaltmamız gerekli. Kar, kış, yağmur çamur demeden bu iş mutlaka yapılmalı. Onun için kral her daim çalışmak zorunda, 15/40 motor yağı, Perkins orjinal filtre kullanıyorum, kızdırma bujisi yeni, hava filtresini komple yani aldım. Akü geçen sene alındı ve 135 Amper, MUTLU marka. Ne kadar soğuk olursa olsun altına ateş yakmadan, eter sıkmadan çalışıyor. Marşa basma süresi uzun olsa da çalışıyor.:)
http://www.izlesene.com/video/mf-265-s-cold-start-18-derecede/5497841
arab-*-*
mf 265 s karlı yollarda



 
Ynt: Alem Buysa Kral Kim.?

Kolay gelsin abi, maşallah akü baya iyi çevirdi, kış hazırlığını iyi yapmışsın yoksa epey zorlanırdı kral. Yalnız römork dampersiz galiba, boşaltmak zor olmuyor mu ?
Paylaşım için teşekkürler...
 
Ynt: Alem Buysa Kral Kim.?

:D ha gayret beyaaaa ha gayrettt. Yeter ama Nail abi bu paraları ne yapacan artıkın al bi Kubota da bak keyfine. Adam kar altında kalmış motoru tık demeden çalıştırıyo ;D ;D
 
Ynt: Alem Buysa Kral Kim.?

Helal krala..

Nail aga pintiliği bırak.Römorka damper yaptır.Bu dünyaya tekrar gelmeyeceksin biliyon değilmi.,

Ben 1972 model manisa tek römorka damper koydurdum. iki yıl önce demir ilave.4 dikme (baba).Kapakları da ikiye böldü,4 kısa ek yay dahil 1800 tl ödedim. Tavsiye ederim.Yaş ilerliyor.
 

Benzer Konular