Hadise - Stir Me Up
hadisenin müziklerine bakyodum şans eseri buna denk geldim ;D ;D
paylaşan alipaşalıerkan ;D
hadisenin müziklerine bakyodum şans eseri buna denk geldim ;D ;D
paylaşan alipaşalıerkan ;D
alipasalierkan link=topic=54641.msg579317#msg579317 date=1334255460' Alıntı:Nerden ' de denk getirmişsin...Youtube ' a ilk yüklediğim vidyoydu. Bir arkadaş CD verdiydi. İçinden çıkmmıştı. Bende o zaman denemek için bir yükleyeyim dedim. O zaman patladı gitti. Hadise ' yi ben ünlü yaptım sayılır...
Genelde tarlada pop dinlerim zaten. Ne o öyle damar tarlamı biter. Ankara havasıda yok bizde...
Teyp Usb ' li olsa oyun havası atardık. Ama oda yok...
![]()
;D ;D hayat tasadüflerle doludur ;D ;Dalipasalierkan link=topic=54641.msg579317#msg579317 date=1334255460' Alıntı:Nerden ' de denk getirmişsin...Youtube ' a ilk yüklediğim vidyoydu. Bir arkadaş CD verdiydi. İçinden çıkmmıştı. Bende o zaman denemek için bir yükleyeyim dedim. O zaman patladı gitti. Hadise ' yi ben ünlü yaptım sayılır...
Genelde tarlada pop dinlerim zaten. Ne o öyle damar tarlamı biter. Ankara havasıda yok bizde...
Teyp Usb ' li olsa oyun havası atardık. Ama oda yok...
![]()
bliyorm canım bilmez olurmuyum.Dqn link=topic=54641.msg579858#msg579858 date=1334339164' Alıntı:Bilmiyonmu la bu şarkıyıEski ve güzel bir şarkıdır. Tarlada damar gider İmparator, Müslüm Baba tarzı. Sürdükçe süresin gelir
![]()