Alpler mi Ünlü mü Aydın mı yoksa diğer markalardan mi ?

Merhabalar 5+1 ( 14-16 inc ) pulluk arastiriyoruz fakat toprakta en iyi iş cikaran kolay kolay tikamayan camur tutmayan traktoru diger markalara gore daha az yoran ve saglam dayanikli uzun omurlu olan pulluk markasi hangisidir ? kullanicilardan veya bilgisi olanlardan yardim istiyorum

Merhabalar 5+1 ( 14-16 inc ) pulluk arastiriyoruz fakat toprakta en iyi iş cikaran kolay kolay tikamayan camur tutmayan traktoru diger markalara gore daha az yoran ve saglam dayanikli uzun omurlu olan pulluk markasi hangisidir ? kullanicilardan veya bilgisi olanlardan yardim istiyorum
IMG_20171126_154424.jpgIMG_20171126_154429.jpgIMG_20171126_154419.jpg
5+1 14 inç ünlü yaylı pulluk kuruda iyide tarla biraz ağır oldu mu aynalar bu hale geliyor en son 75 dekar yer sürdüm canımdan bezdim

O zaman o aradaki agirlik farkini takma derim ben.Traktorun performasini gozle gorulur sekilde degistirecegini dusunmuyorum.Alpler al kafan kulagin rahat olsun.
Oneri icin tesekkur ederim degerlendiririz elbette birde aydin pulluk ovuyorlar kullanicilari cok rahat diyor varmi aydin hakkinda bilginiz